Svátek má Prokop
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Projektový manažer roku 2013

Společnost pro projektové řízení, o. s. (SPŘ), hlavní odborný garant v oblasti projektového řízení v České republice, vyhlásil v přímé spolupráci s vydavatelstvím Economia, a. s. druhý ročník soutěže Projektový manažer roku 2013.  Posláním soutěže je hodnotit nejvýznamnější a nejúspěšnější projektové manažery, manažerky a samotné projekty ve veřejném, soukromém i neziskovém sektoru, napříč všemi odvětvími a mezinárodně uznávanými standardy projektového řízení (IPMA, Prince2 a PMI) v ČR. Podrobnosti k soutěži naleznete ZDE.

Soutěž představuje aktuální trendy projektového řízení, prezentuje praktické znalosti a kompetence v řízení a realizaci reálných projektů spojených s festivalem odborných přednášek a interaktivních workshopů a přináší tak ucelený obraz dění ve světě projektů. Festival projektového řízení SPŘ