Svátek má Radomír
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Novinky z neziskovek

Příležitost pro osoby se zdravotním postižením

Autor: Administrator. Čtvrtek 17. ledna 2013.

Read moreJeseník – sedm osob se zdravotním postižením se od začátku ledna zapojilo do rekvalifikace Ruční zpracování textilu. Organizátor rekvalifikace - občanské sdružení Zahrada 2000 - nabízí pěti úspěšným absolventům pracovní místo.

celý článek

 

Akce RC Heřmánek na duben 2012

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 22. března 2012.

rc hermanekZDE si můžete stáhnout program akcí Rodinného centra Heřmánek na měsíc duben 2012.

 

Pozvánky na jarní akce Sluňákova a Domu přírody Litovelského Pomoraví

Autor: Administrator. Úterý 03. dubna 2018.

Read moreLetošní, již 28. ročník festivalu Ekologické dny Olomouc 2018 se odehraje ve znamení motta Společná porada o našem světě. Stále častěji kolem sebe slyšíme, vidíme a cítíme projevy ohromné lidské moci, která má schopnost stále výrazněji a rychleji přetvářet podobu světa, ve kterém společně žijeme. Rychle měníme podobu naší planety, podobně jak to po staletí před tím dělaly pouze geologické síly. Tento úspěch lidí je vykoupen celou řadou zásadních proměn světa a často ohrožením jeho obyvatel. Společná porada o tom, jak se v této situaci orientovat, porozumět jí, domluvit se a přežít se koná nejen v Olomouci od 20. dubna do 1. května. Podrobný program besed, výstav, kulturního programu, vycházek za přírodou a tradičního ekojarmarku naleznete ZDE

Z dalšího jarního programu Sluňákova uvádíme akce:

celý článek

   

Hasičský týdeník č.30/2013

Autor: Administrator. Pondělí 29. července 2013.

hasicskytydenikAktuální číslo Hasičského týdeníku ke stažení ZDE. Starší čísla týdeníku volně ke stažení naleznete v sekci Archiv na http://www.hasicskytydenik.cz

 

Pravidla pro poskytování příspěvků z rozpočtu města Jeseník

Autor: Administrator. Pátek 04. ledna 2013.

Město Jeseník v rámci své samostatné působnosti vydalo Pravidla pro poskytování příspěvků z rozpočtu města, podle nichž bude ze svého rozpočtu poskytovat veřejnou finanční podporu zejména na rozvoj sportu a tělovýchovy, kultury, vzdělávání, životního prostředí, turistického ruchu, zdravotnictví, sociálních služeb a na humanitární pomoc a pomoc rodinám s dětmi s cílem.

Znění pravidel včetně formulářů k podání žádosti naleznete ZDE.

   

Strana 40 z 83