Svátek má Radomír
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Novinky z neziskovek

V Šumperku tancem pomohli dětem

Autor: sumpersko.net. Pondělí 03. června 2013.

Read moreV pátek 17. května se konala v Domě kultury v Šumperku sympatická společenská akce, do které se zapojily taneční a pohybové kluby ze Šumperska, aby předvedly své umění.

Výtěžek ze vstupného, které činilo sto korun na osobu, organizátoři předali vítězi výtvarné soutěže, která se konala mezi dětským domovy v Olomouckém kraji.
Děti měly za úkol nakreslit krásu tance. Do soutěže se zapojily čtyři dětské domovy a pětičlenná porota vybrala nejlepší práci, kterou zaslal Dětský domov Prostějov.
Organizátoři celé akce, Klub sportovního tance NEXT Šumperk, který se sám představil svými choreografiemi a vystoupením, pozval Folí de la Fúl l, mažoretky SANY, Tornádo Šumperk Angel´s Tribe, Základní uměleckou škola Šumperk, kteří se představili v rámci dvou tanečních bloků.

celý článek

 

Akce RC Heřmánek na červen 2012

Autor: Redakce UNO. Neděle 20. května 2012.

rc hermanekZDE si můžete stáhnout program akcí Rodinného centra Heřmánek na měsíc červen 2012.

 

Petice proti připravované sociální reformě

Autor: Redakce UNO. Středa 16. března 2011.

Dovolujeme si předložit petici s podpisovým archem, ve které projevujeme nesouhlas s připravovanou sociální reformou. V petici jsou napsány stručně základní body, které by měly být obsaženy v sociální reformě. Pokud s tímto také nesouhlasíte, tak se prosím přidejte k naši petici a rozšiřte ji také mezi své uživatele.

celý článek

   

Květinový den je tu, pomozte se sbírkou Český den proti rakovině!

Autor: Administrator. Středa 25. dubna 2018.

Květinový den 2018Mamma HELP se již tradičně zapojuje do sbírky Český den proti rakovině, která proběhne již 16. května 2018. Žluté kytičky budou mít letos vínovou stužku a jejím hlavním tématem se staly nádory tlustého střeva. Minimálním příspěvkem za jednu kytičku je 20 korun. Cílem sbírky je preventivně působit na širokou veřejnost prostřednictvím letáků s informacemi a za nabízené kvítky měsíčku lékařského získat prostředky na boj proti rakovině – na nádorovou prevenci, zlepšení kvality života onkologických pacientů, podporu onkologické výuky, výzkumu a vybavení onkologických center. Pokud se chcete aktivně zapojit a pomoci s prodejem kytiček a rozdáváním preventivních letáků, stále se ještě můžete přihlásit jako dobrovolník pro letošní ročník sbírky. Více informací obdržíte na tel. 603 546 116 nebo emailu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

 

Olomoucký drak

Autor: Administrator. Pátek 16. srpna 2013.

Read moreSdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okresu Olomouc Vás srdečně zve na VII. ročník hasičké soutěže Olomoucký drak. Akce se uskuteční v neděli 1. září 2013, soutěžit se bude v v disciplíně - běh na 60 m s překážkami – přebor jednotlivců
mladých hasičů v kategoriích starší, mladší, smíšené a přípravka.

celý článek

   

Strana 37 z 83