Svátek má Radomír
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Novinky z neziskovek

Festival Dny umění nevidomých na Moravě pořádá výstavu slabozraké grafičky Markéty Evjákové

Autor: Administrator. Středa 13. června 2018.

Read moreSONS ČR, z.s. Oblastní odbočka Olomouc ve spolupráci s Knihovnou města Olomouce – pobočkou Jungmannova Vás srdečně zve na vernisáž výstavy slabozraké grafičky Markéty Evjákové, která se uskuteční v úterý 3. července 2018 v 15 hodin v prostorách pobočky Knihovny města Olomouce (Jungmannova 25). Hudební doprovod vernisáže Martina Michailidisová a Radka Rozkovcová zahraje barokní tance pro zobcové flétny. Výstava se koná od 3. července až do 31. srpna 2018.                                                                                                A kdo je Markéta Evjáková? Narodila se 3. dubna 1982 ve Vsetíně, nyní působí v Brně. Jedenáct let navštěvovala Základní uměleckou školu, různé výtvarné kroužky a účastnila se výtvarných soutěží. Na gymnáziu maturovala z výtvarné výchovy na téma Valašská architektura. S grafickými programy se poprvé setkala na gymnáziu. Nemohla však studovat výtvarný obor, a tak vystudovala informační výchovu a český jazyk na Pedagogické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci. Po úspěšném dokončení magisterského studia v roce 2005 začala pracovat jako grafička v Deníku.

celý článek

 

Na Štolnavě proběhne pouť lidí dobré vůle

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 18. června 2015.

stolnavaSpolek Obnova kulturního dědictví údolí Desné vás srdečně zve v sobotu 27. června, ve výroční den kostela sv. Jana a Pavla na Štolnavě na Pouť lidí dobré vůle do této zaniklé osady. Podrobnosti jsou v přiloženém letáku.

pdfŠtolnava_plakát_A4.pdf692.14 KB

 

Hasičský týdeník č.5/2014

Autor: Administrator. Pondělí 03. února 2014.

hasicskytydenikAktuální číslo Hasičského týdeníku ke stažení ZDE. Starší čísla týdeníku volně ke stažení naleznete v sekci Archiv na http://www.hasicskytydenik.cz

   

Akce RC Heřmánek na listopad 2012

Autor: Administrator. Sobota 13. října 2012.

rc hermanekZDE si můžete stáhnout program akcí Rodinného centra Heřmánek na měsíc listopad 2012.

 

STATUT SOCIÁLNÍ SEKCE

Autor: Administrator. Pátek 05. října 2012.

STATUT SOCIÁLNÍ SEKCE ke stažení ZDE.

   

Strana 32 z 83