Svátek má Radomír
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Novinky z neziskovek

Akce RC Heřmánek na březen 2013

Autor: Administrator. Pondělí 11. února 2013.

rc hermanekZDE si můžete stáhnout program akcí Rodinného centra Heřmánek na měsíc březen 2013.

 

Amelie vyhlašuje literární soutěž na téma dobrovolnictví

Autor: Administrator. Středa 08. srpna 2018.

Read moreCentrum Amelie Olomouc oslaví své desáté výročí existence a bezplatné pomoci onkologicky nemocným a jejich blízkým vskutku originálně. Ve spolupráci s uměleckou skupinou Talentovaní Umělci vyhlašuje literární soutěž s názvem DOBROVOLNICTVÍ A JÁ. Bezplatné služby odborného psychologického a sociálního poradenství nabízí onkologicky nemocným a jejich blízkým nezisková organizace Amelie, z.s. prostřednictvím svého Centra Amelie v Olomouci již desátým rokem. Jde o jedinou pomoc tohoto typu ve zdejším regionu. Aktivity Amelie jsou zde známé také díky ojedinělému dobrovolnickému programu, který je uskutečňován zejména na Onkologické klinice místní Fakultní nemocnice.

celý článek

 

Den otevřených dveří hiporehabilitačního centra Ryzáček v Líšnici

Autor: Redakce UNO. Úterý 14. června 2016.

Read moreProstřednictvím Dne otevřených dveří, který se koná 18. června 2016, se veřejnosti představí hiporehabilitační centrum v Líšnici Ryzáčeknestátní nezisková organizace provozující hiporehabilitaci a další aktivity spojené s využitím koní. Návštěvníci si mohou prohlédnout areál, seznámit se s prací centra a současně si užít spoustu zábavy! Na programu budou ukázky hipoterapie, parajezdectví, aktivity s využitím koní, svezení na koních a zábavné úkoly pro děti. Bohaté občerstvení zajištěno. Hiporehabilitace je zastřešující a nadřazený název pro všechny aktivity a terapie v oblastech, kde se setkává kůň a člověk se zdravotním znevýhodněním / specifickými potřebami. Název pochází z řeckého slova „hippos“ znamenající kůň a slova „rehabilitace“. 

celý článek

   

setkání sociální sekce UNO

Autor: Administrator. Čtvrtek 19. června 2014.

Setkání sociální sekce UNO se uskuteční 24.6.2014 od 14,00 na obvyklém místě Oblastní unie neslyšících, Jungmannova 25 Olomouc

 

Hasičský týdeník č.14/2014

Autor: Administrator. Pondělí 14. dubna 2014.

hasicskytydenikAktuální číslo Hasičského týdeníku ke stažení ZDE. Starší čísla týdeníku volně ke stažení naleznete v sekci Archiv na http://www.hasicskytydenik.cz

   

Strana 28 z 83