Svátek má Radomír
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Novinky z neziskovek

WALDORFSKÉ MATEŘSKÉ CENTRUM WALDÍK - program na červen

Autor: Administrator. Pondělí 20. května 2013.

Read moreKaždou středu (8.30 – 11.00 hod.)
Od září 2012 se na vás těšíme v prostorách Herny Mraveniště, ul. U botanické zahrady 4, Olomouc.
Rodičům s malými dětmi nabízíme společné povídání, hraní a tvoření v souladu s rytmem ročních dob a lidovými tradicemi.

celý článek

 

Předvánoční Sluňákov - Dům přírody Litovelského Pomoraví zve na adventní kouzlení a vánoční tvořivé dílny

Autor: Administrator. Úterý 20. listopadu 2018.

Read moreAdventní kouzlení / sobota, 8. prosinec 2018 — 13:00; Dům přírody Litovelského Pomoraví – centrum Sluňákov                          Odpolední procházka s aktivitami pro děti a rodiče s vánoční atmosférou. Navštívíte kouzelnou vánoční Rajskou zahradu. Zahřejete se pohybem nebo i hrnkem teplého nápoje. Připravte si zdravé vánoční pochoutky a vánoční ozdoby. Na trasu můžete vyrazit do 16 hodin, ukončení v 17 hodin. Aktivity v přírodní galerii i uvnitř. Rodinné vstupné 100 Kč. Přidejte se k události na facebooku.

celý článek

 

Benefiční ples Charity podpoří zahradní terapii klientů Domovinky

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 23. února 2017.

Read morePobavení a podporu dobré věci přinesl letošní sedmnáctý ples Charity Zábřeh. Výtěžek večera, který znásobí Nadace Divoké husy, použije Charita na pořízení vyvýšených záhonků, mobilních truhlíků pro zahradní terapii klientů a úpravu terénu denního stacionáře Domovinka. Benefičním večerem, který proběhl v pátek 3. února v Katolickém domě, navázala Charity na předchozí tradici využít výtěžek k další pomoci. Loni jím podpořila studenty zábřežského gymnázia v jejich snažení pomáhat hendikepovanému Kubíkovi. Letos vyplní přání uživatelům Domovinky - seniorům, lidem s demencí a osobám upoutaným na invalidní vozík – na smysluplnou a vítanou práci na zahradě, která byla doposud takřka nemožná.

celý článek

   

Rekord se podařil – 24 hodin na vozíku splněno

Autor: Redakce UNO. Pondělí 22. června 2015.

Read moreRudolfovou alejí v Olomouci se v pátek 19. června od 9:00 až do sobotního rána 20. červnado 9:00 hod. proháněly dnem i nocí skupiny lidí všech věkových i váhových kategorií na invalidním vozíku. Proběhl zde 2. ročník Olomoucké štafety na vozíku. Davovému šílenství podlehlo celkem 521 účastníků. Každý ujel vzdálenost 250 metrů, tj. minimálně 130,25 kilometrů. Skutečně najetá vzdálenost je však mnohem delší, protože sportovně založené povahy absolvovaly okruh opakovaně. Zejména je nutné ocenit zápal týmu sledge hokejistů z týmu SOHO Olomouckých kohoutů, kteří vytrvale kroužili po trati v náročných nočních hodinách od 2 do 6 ráno.

celý článek

 

Den dobrovolných hasičů

Autor: Administrator. Středa 17. září 2014.

Den-dobrovolnych-hasicuRegion HANÁ, z.s. ve spolupráci s SDH Náměšť na Hané a městysem Náměšť na Hané Vás zve v sobotu 20. září 2014 do areálu amfiteátru v Náměšťi na Hané na Den dobrovolných hasičů. Bližší informace ZDE.

   

Strana 23 z 83