Svátek má Cyril a Metoděj
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Panelová diskuze o SOCIÁLNÍM PODNIKÁNÍ

Chcete vytvářet pracovní příležitosti pro osoby se zdravotním nebo společenským znevýhodněním?
Chcete dosahovat zisk a současně zvyšovat veřejný prospěch?
Chcete podpořit rozvoj sociálního podnikání na Šumpersku?

Pokud ano, přijďte na panelovou diskuzi na téma sociální podnikání, které se uskuteční ve spolupráci s družstvem BEC 18.6.2014 v Centru sociálních inovací na ulici Sládkova 66 v Šumperku od 10.00 do 13.00 hod.

Akce je určena pro: pracovníky veřejné správy, zájemce o sociální podnikání, zástupcům a příznivcům sociálního podnikání, neziskovým organizacím, které uvažují o zahájení sociálního podniku.
Vstup zdarma.

Více informací o sociálním podnikání najdete na: www.ceske-socialni-podnikani.cz.
Registrujte se prosím u ambasadorky sociálního podnikání pro Střední Moravu Šárky Dořičákové:  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript  doricakova@ceske-socialni-podnikani.cz do pátku 13.6.2014.
Bližší informace na tel: 608178857.

 D3 - People, Planet, Profit, o.p.s. je organizace, která přináší a prosazuje nové a inovativní přístupy v podnikání s pozitivním dopadem na společnost, podporuje sociální a společensky prospěšné podnikání, poskytuje konzultace, pořádá semináře a workshopy a realizuje tematicky zaměřené projekty.