Svátek má Cyril a Metoděj
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

DĚTSKÝ DEN S PŘEDNÁŠKOU PRO RODIČE psycholožky Mgr. Ireny Smékalové

Logo MPSV Rodina 02 textvedle colorZveme celé rodiny v pátek 30. května od 16-ti hodin do Pavlovic. Můžete se těšit na odpoledne plné her a soutěží pro malé i velké, občerstvení, malé tvoření s dětmi a posezení v areálu Centra pro rodinu Ráj. 
Pro rodiče bude mít Mgr. Irena Smékalová v 17 hodin připravenou krátkou přednášku na téma NEJVĚTŠÍ POTŘEBY DĚTÍ. Během přednášky bude zajištěno hlídání a program pro Vaše děti.

Mgr. Irena Smékalová je psycholožka, věnuje se poradenství, pořádá různé kurzy a semináře. Je maminkou 4 dětí, manželkou.

Kvůli zajištění dostatečného počtu pečovatelů o Vaše děti prosíme o nezávazné nahlášení počtu a věku dětí nejlépe do úterý 27. května. Uvítáme i pokud si přivedete vlastního pečovatele o dítě. Těšíme se na Vás i na Vaše děti. 

Více info a přihlášky u Jarmily Skřečkové - tel.733 114 747, email: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Přednáška se uskuteční v rámci projektu „Rodina – bezpečný přístav". Aktivity projektu „Rodina – bezpečný přístav" jsou podpořeny z dotačního programu Rodina a ochrana práv dětí MPSV.