Svátek má Cyril a Metoděj
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Seminář na téma - Hledání a motivace zaměstnanců sociálně podnikajících organizací

Rádi bychom Vás pozvali na další seminář – letos již sedmý, který se koná díky podpoře České spořitelny. Tentokráte by měli zbystřit všichni zástupci sociálně podnikajících organizací, kteří řeší otázky spojené s hledáním nových kolegů nebo s motivací těch stávajících.

Ve středu 11. prosince budete mít jedinečnou možnost se od zástupců České spořitelny dozvědět tipy, triky a praktické rady o tom, jak vybrat nové členy týmu a jak pracovat s jejich motivací.

Zástupci sociálně podnikajících neziskových organizací a firem se mohou hlásit přímo na stránce programu Akademie České spořitelny. Počet účastníků je omezena na 20 osob, z každé organizace pouze jeden zástupce.

Díky podpoře České spořitelny se seminář koná zdarma.

Bližší informace Vám sdělí Renáta Vondráková ( Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , 732 389 770) nebo Kamila Blažková ( Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , 731 873 272).