Svátek má Cyril a Metoděj
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

seminář o sociálním programu Think Big

Milí přátelé,
rádi bychom Vás pozvali na seminář o sociálním programu Think Big, určený pro neziskové organizace, které pracují se sociálně znevýhodněnou mládeží.

Think Big je grantový program, který podporuje nápady mladých lidí od 15-26let.  V polovině října bude spuštěna další výzva k podávání přihlášek.

Proč by měl Think Big zajímat Vaší organizaci?

Klienti a uživatelé Vašich služeb mají jistě dobré nápady. Proč jim nedat možnost, aby nebyli jen příjemci pomoci, ale pomohli sami sobě i druhým? V rámci semináře se dozvíte, jak se můžou zapojit tak, aby získali nové dovednosti, nabrali sebevědomí, stali se aktivními a v budoucnu úspěšnými. Máme stejný cíl – dát šanci mladým lidem. Program Think Big je nástrojem, jak toho dosáhnout.

Přijďte se přesvědčit o tom, že program Think Big může být prospěšný pro vaše klienty. Budeme rádi, když je na seminář vezmete s sebou.

Kdy: 13. 11. 2013 od 10h

Kde: PPraha, Telefónica, Za Brumlovkou 2, místnost B810

Téma semináře: Zapojení mladých lidí - klientů a uživatelů sociálních služeb do programu Think Big

Bližší informace o programu Think Big a obsahu semináře se dozvíte v příloze.

Na seminář se prosím přihlašujte na emailové adrese: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript do 12. 11. 2013.

Těšíme se na viděnou s vámi!

Za tým Think Big

Alexandra Janischová
programová manažerka