Svátek má Cyril a Metoděj
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Un Dia … Daruji jeden den podzim 2013

Radost 3.0 vyhlašuje sedmé kolo vzdělávacího programu Un Dia … Daruji jeden den podzim 2013

Vzdělávací program Un Dia ... Daruji jeden den je určen pro lidi z neziskových organizací a z komerční sféry: zkušení odborníci z byznysu DARUJÍ jeden den, své znalosti a know-how svým kolegům z neziskovek.

• Pracujete v neziskové organizaci a potřebujete podpořit ve svém úsilí?
• Máte v úmyslu zviditelnit své aktivity, ale nedaří se Vám to?
• Chcete se naučit dobře používat sociální média a internetové komunity?
• Zúčastněte se našeho programového vzdělávání Un Dia … Daruji jeden den, které proběhne formou tří dvoudenních, tématicky zaměřených setkání

 PROGRAM

1. setkání
BUDOVÁNÍ A VEDENÍ PRACOVNÍHO TÝMU, 11. září 2013
vedoucí workshopu: Tomáš JINDŘÍŠEK
Workshop je zaměřen na styly řízení, vztahy v pracovním týmu, sestavování nového pracovního týmu - každý v týmu má svou roli a kompetence. Vedení porad je něco jiného než brainstorming. Time management aneb opravdu nemáme na nic čas? A dále - delegování, kontrola (je nutná?), odpovědnost, motivace.

LEADERSHIP – VEDENÍ JINÝCH PŘES VEDENÍ SEBE, 12. září 2013
vedoucí workshopu: Branislav JAKABOVIČ
Workshop je určen pro kohokoliv, kdo má ambici udělat svět lepším prostřednictvím vedení jiných kolegů nebo partnerů. Ideálním výstupem je konkrétnější představa o mé jedinečnosti, mých vlastnostech nebo dovednostech a ambicích. Zároveň bych na konci workshopu mohl mít lepší porozumění způsobu, jak svou jedinečností nakazit a inspirovat ostatní lidi kolem sebe. V průběhu workshopu budeme střídat osobní reflexi, práci v menších

2. setkání
JAK REALIZOVAT SVOU MYŠLENKU? 24. září 2013
vedoucí workshopu: Ivan MAREŠ
Jak realizovat svůj záměr. Jak zjistím, že je reálný a realizovatelný? Jak zvážím všechna pro a proti? Jak si spočítám náklady? Jak poznám svou konkurenci a zajímá mě vůbec a proč by mě měla zajímat? Je snadné mít nápady, ale jak je opravdu dovést do konce a realizovat je? Ivan Mareš, který dlouhodobě působil v zahraničí a vedl obrovské projekty nám objasní principy plánování a realizace našich záměrů.

OD NÁPADU K CÍLI, 25. září 2013
vedoucí workshopu: Jiří SOBEK
Workshop se zaměřuje na posílení osobních vlastností, dovedností a vnitřního nastavení, které je nutné k praktické realizaci jakéhokoliv nápadu či myšlenky. Co v tomto procesu pomáhá? Jakým nástrahám se vyhnout? Jaké jsou klíčové momenty na cestě od nápadu k  cíli?

3. setkání
JAK MÁ VYPADAT DOBRÝ WEB?, 22. října 2013
vedoucí workshopu: Matěj NOVÁK
předpoklady úspěšného webu jaké podmínky musí web splňovat technicky i obsahově, aby mohl efektivně plnit své cíle? využijte vyhledávače ve svůj prospěch jak přitáhnout na web ty správné lidi prostřednictvím vyhledávačů? placená reklama i SEO (optimalizace pro  vyhledávače) prakticky.

SOCIÁLNÍ MÉDIA, FACEBOOK, 23. října 2013
vedoucí workshopu: Adam ZBIEJCZUK
chcete využít potenciál sociálních sítí, ale nevíte jak na to? Pojďme společně najít vaše možnosti, naplánovat jejich rozvíjení kreativní a koncepční cestou. Snažím se o dosahování měřitelných výsledků. Sociální média znamenají riziko i příležitost a já vám pomohu, abyste  byli na straně vítězů.

Vzdělávací program Un Dia ... Daruji jeden den je pro neziskovky za administrativní poplatek 4 800 Kč. Administrativní poplatek přispívá na: organizaci programu, pronájem školících místností, stravu a ubytování účastníků po dobu celého školení, tzn. tří dvoudenních  workshopů. Cestovné si hradí účastníci sami. Vlastní obsah workshopů, předávání znalostí, zkušeností a know-how, zadávání a kontrola domácích úkolů a možnost následné konzultace s lektory je zdarma. Lektoři nám svůj čas a znalosti DARUJÍ. Podrobné informace najdete na našich webových stránkách www.radost30.cz