Svátek má Irena
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Šumperský Soptík 2011

Autor: Redakce UNO. Středa 21. září 2011.

Read moreOdborná rada mládeže OSH Šumperk Vás srdečně zve na XIII. ročník soutěže „Šumperský Soptík“ v bězích 60 m překážek jednotlivců a družstev mladých hasičů, která se koná v sobotu 1. října 2011 od 9:00 hodin na tartanové dráze Tyršova stadionu v Šumperku.

Tato soutěž je zařazena do Ligy mladých hasičů okresu Šumperk.

celý článek

 

V Rodinném centru OLiVy najdete v listopadu tvořivou náladu i rodinné poradenství

Autor: Administrator. Pondělí 24. října 2016.

Read moreI v listopadu najdete v Rodinném centru OLiVy různorodé akce. Některé z nich centrum uspořádalo se snahou pomoci rodinám, a to i těm neúplným nebo těm ve složité životní situaci. Mezi ně patří: Lidé na kře aneb kde můžeme hledat pomoc, když se nám rozpadá rodina? Beseda s psychologem a terapeutem Mgr. Petrem Hrochem v úterý 1. listopadu 2016 od 17:30 hodin. Interaktivní seminář Jak správně poskytnout (nejen) dítěti první pomoc můžete navštívit v úterý 8. listopadu 2016  od 15:00 hodin. Beseda Rodinné právo s Mgr.et Mgr. Zdeňkou Báťkovou pojedná o pojetí manželství v novém občanském zákoníku. Koná se ve středu 23. listopadu 2016 od 17:30 hodin a je věnována povinnostem a právům manželů, majetkovému právu, rozvodu manželství, rodičovské odpovědnosti, svěření do péče a výživnému. Kurz Řešení konfliktů je akreditovaným kurzem MŠMT. Ve středu 23. listopadu 2016 od 9:30 hodin jej vede psycholog a terapeut Mgr. Michal Vybíral.

celý článek

 

Pohárová soutěž mladých hasičů v Doloplazech

Autor: Redakce UNO. Neděle 18. září 2011.

SDH-DoloplazySDH Doloplazy vás zve na Pohárovou soutěž mladých hasičů v požárním útoku, která se uskuteční 25.9.2011 na treninkovém hřišti Sokola Doloplazy. Zahájení soutěže proběhne v 10:00 hodin.

Další informace na pozvánce ZDE

   

Taneční galashow aneb olomoucké hvězdy tančí…

Autor: Administrator. Středa 19. října 2016.

Read moreGalavečer plný tance různých žánrů a stylů, to je 6. ročník již tradiční události „Taneční Galashow aneb olomoucké hvězdy tančí“. 21. října od 17:30 nebo od 20:00 doslova ožije sál Pegasus Regionálního centra Olomouc (RCO) přehlídkou nejlepších tanečníků z olomouckých tanečních škol a klubů. Novinkou tohoto roku je samotný koncept akce. Po obrovském úspěchu minulého ročníku Taneční Galashow, kdy sál Pegasus doslova praskal ve švech, se organizační tým Klubu sportovního tance QUICK Olomouc rozhodl, že se celý program bude konat hned 2 dvakrát a počet vstupenek bude omezen tak, aby si každý divák přišel na své a Taneční Galashow si užil.

celý článek

 

Podpořte jednotku SDH Vrahovice v soutěži "Dobrovolní hasiči roku 2011"

Autor: Redakce UNO. Neděle 18. září 2011.

Read moreNa webových stránkách www.moravskehospodarstvi.cz probíhá až do konce měsíce října hlasování o nejlepší jednotku a sbor dobrovolných hasičů Moravy a Slezska. V soutěži "Dobrovolní hasiči roku 2011", kterou pořádá a sponzoruje společnost RWE, můžete podpořit hlasem i jednotku SDH Vrahovice, která se probojovala mezi trojici finalistů, kteří v kategorii Jednotky sborů dobrovolných hasičů JIH bojují o 100 tisíc Kč. Tuto výhru by vrahovičtí hasiči použili na nákup vybavení jednotky.

celý článek

   

Strana 71 z 83