Svátek má Jiří
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Novinky z neziskovek

Věnujte dárek osamělým lidem a proměňte jejich Vánoce

Autor: Administrator. Úterý 29. listopadu 2016.

Read moreS blížícím se adventem začínají i ve Středisku SOS v pro vzájemnou pomoc občanů v Olomouci přípravy nadílky zvané Vánoce pro osamělé. Pracovníci střediska a ochotní dobrovolníci již od roku 1990 právě v tomto období připravují malé vánoční balíčky. Přijďte podpořit dobrou věc a věnujte dárek lidem, kteří od nikoho z blízkých dárek nedostanou. Balíčky budou dobrovolníci roznášet osamělým, nemohoucím a nemocným seniorům.

celý článek

 

Ples SDH Troubelice

Autor: Redakce UNO. Úterý 10. ledna 2012.

Ples-SDH-TroubeliceSDH Troubelice Vás srdečně zve na Tradiční hasičský ples, který se uskuteční v pátek 20. ledna 2012 od 20.00 hodin v sále Orlovny v Troubelicích.

K tanci a poslechu hraje hudební skupina FORMULE III.
Vstupné 100,- Kč včetně místenky.

 

Najděte si v adventu čas pro sebe i své děti. RC Heřmánek Vám v tom rád pomůže

Autor: Administrator. Neděle 27. listopadu 2016.

Read moreA je tu advent. Ne, že by za okny byla ta pravá zima, ale kalendář mluví jasně. Někteří lidé s oblibou říkají: „Hlavně ať je klidný!“ Ale jak na to, když ke každodennímu kolotoči přibude spousta chystání, shánění a uklízení. Neuklízet? Pro někoho je bytostně nutné mít umytá okna, vyprané záclony, vyleštěné skloNepéct? Někdo si bez pečení a vůní vanilky nedokáže Vánoce představit. Nekupovat, nevyrábět, nezajímat se o dárečky svým blízkým? Vždyť je to tak naplňující přemýšlet nad svými milými a tím, co by je překvapilo, potěšilo, rozzářilo…

celý článek

   

DOTACE PRO VÝJEZDOVÉ JEDNOTKY OK

Autor: Redakce UNO. Pátek 06. ledna 2012.

Stáhněte si Pravidla pro poskytnutí příspěvku na pořízení, rekonstrukci, opravu požární techniky a nákup věcného vybavení jednotek sboru dobrovolných hasičů obcí Olomouckého kraje v roce 2012.

Žádosti o poskytnutí příspěvku musí být fyzicky nebo datovou schránkou doručeny na podatelnu KÚOK do 16. 1. 2012 do 16 hodin. Rozhodující je záznam o doručení.

 

Středisko SOS rozšířilo v Olomouci své služby

Autor: Redakce UNO. Úterý 15. listopadu 2016.

Středisko SOSNezisková organizace Středisko SOS pro vzájemnou pomoc občanů, z.s. otevřela novou provozovnu ve Slovenské 8 v Olomouci (v blízkosti Galerie Moritz). Pracovní uplatnění zde najdou 4 osoby dlouhodobě nezaměstnané, z nichž 2 osoby jsou invalidní. Otvírací doba je jiná, než ve Středisku SOS v Praskově a v Rooseveltově, a to od 8.30 do 16 hodin. „Nákupem u nás podpoříte sociální projekty našeho spolku. V nové provozovně nabízíme zánovní oděvy a obuv za jednotnou cenu – pro dospělého za 25 Kč/ks a pro dítě za 15 Kč/ks,“ sděluje pracovník Střediska SOS Jan Kučera a pokračuje: „Vybrat si můžete také knihy a hračky. Těšíme se na Vaši návštěvu.“

   

Strana 69 z 83