Svátek má Jiří
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Novinky z neziskovek

Pohárová soutěž veteránů

Autor: Redakce UNO. Úterý 19. června 2012.

propozice-veterani-2012SDH Olomouc - Chválkovice si vás dovoluje pozvat na III. ročník pohárové soutěže v požárním útoku v kategorii 40+ , PS 8. Soutěž se koná 24. Června 2012 v hasičském areálu SDH Chválkovice.                          

Příjezd družstev: do 10.45 hod. příjezd a prezentace     
Zahájení soutěže: 11.00 hod.
Kategorie: veteráni 40 let a více - 2B
Pravidla: - vlastní PS 8
                
Startovné: 100,-Kč

Pozvánka ZDE
      

 

Dobrovolnická akce Ukliďme svět, ukliďme Česko vypukne už za týden!

Autor: Redakce UNO. Pátek 31. března 2017.

Read moreHlavní termín dobrovolnické akce Ukliďme svět, ukliďme Česko je připraven na sobotu 8. dubna. Zúčastní se ho 1% našich spoluobčanů, což je pro letošek cílem organizátorů? Každopádně půjde o největší environmentálně zaměřenou akci v dějinách České republiky. Udělat dobrý skutek, nejen pro přírodu, ale i pro sousedy, pro své děti, pro čisté životní prostředí, pro svůj pocit odpovědnosti tak může opravdu každý.

celý článek

 

Pohárová soutěž Olomouc Chválkovice

Autor: Redakce UNO. Úterý 19. června 2012.

propozice-H-E--20121SDH Olomouc - Chválkovice si vás dovoluje pozvat na XIV. ročník pohárové soutěže v požárním útoku, která se koná 23. června 2012 v hasičském areálu SDH CHválkovice.

Soutěž bude zahájena ve 13.00 hod.
Soutěží se v kategoriích muži - 3B, ženy - 2B.
 
Startovné:  100,- Kč muži, 100,- Kč ženy.

Soutěž je zařazena do Hanácké extraligy.

Více na pozvánce ZDE

   

Je tu konečně jaro a s ním nový program v Heřmánku

Autor: Administrator. Pátek 31. března 2017.

Heřmánek 2017 04 fotoJe tu jaro! I když jsou ještě bundy stále potřeba, změna je ve vzduchu a se sluncem je cítit závan nové energie. S ní se v Heřmánku pustili do přípravy dubnového programu, který je plný různorodých témat. Nabízí informace, relaxaci, filmový klub a mnohem víc. Jen nahlédněte. Věříme, že si vyberete a přijdete si užít čas do Heřmánku. Jste srdečně vítáni!

 

Pohárová soutěž Střížov

Autor: Redakce UNO. Pondělí 18. června 2012.

SDH-Strizov-2012Sbor dobrovolných hasičů ve Střížově Vás zve na XIV. ročník pohárové soutěže v požárním sportu O PUTOVNÍ POHÁR SV. MARTINA, PATRONA STŘÍŽOVA. Soutěž se koná v sobotu 23. června 2012 v areálu za kulturním domem. Soutěží se v kategoriích muži, ženy.

Více informací ZDE


   

Strana 64 z 83