Svátek má Jiří
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Novinky z neziskovek

Pohárová soutěž Podolí

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 05. července 2012.

Sbor dobrovolných hasičů Podolí Vás srdečně zve na pohárovou soutěž, která se koná v sobotu 7. července 2012 ve 13:00 hod na hřišti v Podolí. Soutěžit se bude v kategoriích muži, ženy, veteráni.

Podrobné informace ZDE

 

Hravá prohlídka přírodní galerie pro rodiče a děti, stavba bronzové výhně či otevřené víkendy v Rajské Zahradě a Sluneční hoře - nejen na to láká v létě Sluňákov

Autor: Administrator. Středa 31. května 2017.

Read moreAkce Sluňákova / Domu přírody Litovelského Pomoraví během léta nabízí prohlídku přírodní galerie pro rodiče a děti, stavbu bronzové výhně formou workshopu či otevřené víkendy v Rajské Zahradě a Sluneční hoře. Již tento pátek 2. června od 16:30 se můžete zúčastnit programu Hravá prohlídka přírodní galerie. Lektorovaný hravý program pro rodiče s dětmi ve věku 4-104 let provede zákoutími areálu Domu přírody Litovelského Pomoraví formou her a společného zkoumání. Ke Sluneční hoře vedou pouze některé ze spletitých cest a hora se otevře jen tomu, kdo prožije setkání se čtyřmi živly. Přihlaste se na email: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , tel. 585 154 882. Rodinné vstupné 100 Kč. Facebook událost.

Z dalších akcí představujeme:

celý článek

 

Soutěž Vacanovice

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 05. července 2012.

SDH Vacanovice Vás zve na hasičskou soutěž, konanou ve čtvrtek 5.7.2012 ve 13:00 hodin ve výletním areálu ve Vacanovicích U rybníku. Po skončení soutěže od 20:00 hod taneční zábava hudba - TRIFID.

K vidění budou kvalitní sportovní výkony soutěžících hasičských družstev. K občerstvení – makrely,řízky, guláš, býčí láska, uzené speciality a další… Pro děti – kolotoč, soutěž v kreslení, sladké odměny.

   

Přijďte se podívat na Den otevřených dveří DC 90 do Topolan

Autor: Administrator. Pondělí 29. května 2017.

DC den otevřených dveříDC 90 o.p.s., Střední a Základní škola DC 90 s.r.o. a Dílny DC 90 o.p.s. pořádají Den otevřených dveří - neformální setkání sponzorů, přátel a veřejnosti ve čtvrtek 15. června 2017 od 10.00 do 19.00 hodin v areálu DC 90, Nedbalova 36/27, Olomouc – Topolany. Přichystán je bohatý program: prohlídka areálu, prodej výrobků, laserová střelnice Městské policie Olomouc, vystoupení mažoretek, šermířů z CMG Prostějov, roztleskávaček z DDMO Olomouc, AITEN GROUP, tanečního kroužku DC 90, dramatického krouže uDC 90, líčení kosmetikou MARA Kay a mnohé další soutěže a zábava. Bohaté občerstvení je zajištěno. Více informací na tomto odkaze. Autobusové spojení do Topolan zajišťuje linka MHD č. 26.

 

O pohár starosty SDH - Bílsko

Autor: Redakce UNO. Neděle 01. července 2012.

znak-sdhSbor dobrovolných hasičů Bílsko Vás srdečně zve na VI. ročník pohárové soutěže „O pohár starosty SDH“, který se koná v sobotu 14.7.2012 v Bílsku.

Bohaté občerstvení zajištěno!!!

Na Vaši účast se těší hasiči a hasičky z Bílska.

Podrobné informace na pozvánce ZDE

   

Strana 60 z 83