Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Zprávy z předsednictva

Představitelé UNO OK se setkali se zástupci města Jeseník a zástupci NNO

Autor: Redakce UNO. Sobota 31. března 2012.

setkani-JesenikV pátek 30. března 2012 se ve velké zasedací místnosti MěÚ Jeseník uskutečnilo setkání NNO z Jesenicka se zástupci města Jeseník a předsednictva Unie nestátních neziskových organizací OK.

Fotogalerie z akce ZDE

 

Pozvánka na setkání představitelů UNO OK se zástupci města Jeseník a zástupci NNO

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 15. března 2012.

Logo UNO barevne 1V pátek 30. března 2012 se ve velké zasedací místnosti MěÚ Jeseník uskuteční setkání NNO z Jesenicka se zástupci města Jeseník a předsednictva Unie nestátních neziskových organizací OK.

Další informace na pozvánce ZDE

 

XIII. krajský sněm rozhodl o změně právní subjektivity UNO

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 26. ledna 2012.

Read moreV sobotu 21. ledna 2012 se ve Velkém zasedacím sále Magistrátu města Olomouce uskutečnil již XIII. krajský sněm Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje (UNO OK). Akce, která se konala pod záštitou hejtmana Olomouckého kraje Martina Tesaříka, se zúčastnilo cca 80 zástupců neziskových organizací z Olomouckého kraje.

celý článek

   

Krajský sněm UNO zvolil nové předsednictvo

Autor: Redakce UNO. Sobota 21. ledna 2012.

Read moreDne 21.1.2012 proběhl již XIII. krajský sněm UNO, kterého se zúčastnilo cca 80 zástupců neziskových organizací z Olomouckého kraje. Podrobný zápis z dopoledního jednání s našimi hosty bude zveřejněn během týdne, ale s výsledky voleb Vás můžeme seznámit již nyní. Mimo jiné došlo i k odsouhlasení provedení změny právní subjektivity, kterou má na starosti provést již nově zvolené předsednictvo.

celý článek

 

PF 2012

Autor: Redakce UNO. Středa 21. prosince 2011.

PF 2012 UNOUnie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje přeje veselé svátky vánoční a šťastný nový rok.

Děkujeme zároveň za všechna přání a PF 2012, která nám v předvánočním čase přicházejí. Prohlédnout si je můžete ve fotogalerii ZDE

   

Strana 9 z 13