Svátek má Marcela
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Informace pro NNO

2. výzva Blokového grantu Fondu pro nestátní neziskové organizace

Autor: Redakce UNO. Pondělí 26. září 2011.

Olomoucký kraj jako kontaktní místo Programu švýcarsko-české spolupráce si Vás dovoluje informovat o vyhlášení 2. výzvy k předkládání  žádostí v rámci Blokového grantu Fondu pro nestátní neziskové organizace. Žádosti o podporu sociálních a environmentálních projektů mohou předkládat neziskové organizace působící v Olomouckém, Moravskoslezském a Zlínském kraji až do 16. 11. 2011.  Alokace pro druhou výzvu činí 31 milionů korun, maximální výše jednoho grantu je 4 625 000 korun.

celý článek

 

Nový internetový projekt Fairlook

Autor: Redakce UNO. Sobota 17. září 2011.

Read moreChtěli bychom Vás informovat o novém unikátním internetovém projektu Fairlook, jehož cílem je propojit neziskovou a komerční sféru.

Co projekt Fairlook přináší Vaší neziskové organizaci?

celý článek

 

Upozornění na změny MŠMT v Programech státní podpory práce s dětmi a mládeží pro NNO

Autor: Redakce UNO. Úterý 13. září 2011.

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy – odbor pro mládež upozorňuje všechny žadatele o státní dotace na následující úpravu (dodatek) Programů státní podpory práce s dětmi a mládeží pro nestátní neziskové organizace na léta 2011 až 2015.

celý článek

   

Olomoucký kraj pokračuje ve spolupráci s mládežnickými organizacemi regionu Würzburg

Autor: Redakce UNO. Neděle 11. září 2011.

Olomoucký kraj pokračuje i nadále ve spolupráci s mládežnickými organizacemi regionu Würzburg. Hledáme mládežnické organizace, spolky, kroužky a zájmové útvary, které by měly vážný zájem o mezinárodní spolupráci.

celý článek

 

DOBRO bus zavítá i do Olomouckého kraje

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 01. září 2011.

Read moreAsociace nestátních neziskových organizací Plzeňského kraje a Unie neziskových organizací Olomouckého kraje srdečně zve na akci „DOBRO bus“, kterou organizuje Asociace nestátních neziskových organizací Plzeňského kraje, v našem kraji ve spolupráci s Unií neziskových organizací Olomouckého kraje.

celý článek

   

Strana 77 z 84