Svátek má Oto
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

KUDY MAJÍ VÉST V OLOMOUCI (NEJEN) TRAMVAJE aneb VEŘEJNÁ DEBATA NAD NOVÝM ÚZEMNÍM PLÁNEM

Autor: Redakce UNO. Středa 30. listopadu 2011.

Read moreNeformální aliance Olomouc – změna plánu?, která si klade za cíl ovlivnit současnou podobu konceptu nového územního plánu (ÚP) města Olomouce, pořádá 6. 12. 2011 veřejnou debatu za účasti primátora Martina Novotného, zástupců zpracovatele konceptu, historiků architektury a také zástupců samotné aliance.

celý článek

 

První originální olomoucký bleší trh nabídne smlouvání, divadlo i koncerty

Autor: Redakce UNO. Středa 30. listopadu 2011.

Read moreVintage.Market.Olomouc, neboli originální olomoucký bleší trh proběhne v sobotu 3. prosince 2011 v S-cube a zaplní zející díru pro milovníky starých kousků, trhoveckých smlouvání, ale i španělského ska, brazilských rytmů a divadla. Po skončení blešáku je totiž připraven večerní program v čele s Tam Tam Orchestra.

V sobotu 3. prosince 2011 proběhne první originální olomoucký bleší trh, jehož mottem je „Prodej co doma najdeš, nakup co potřebuješ!“ Od 9:00 do 16:00 hodin tak mohou všichni zájemci přijít do nedávno nově otevřeného klubu S-cube a prodávat, nakupovat a smlouvat bez omezení. Jedinou podmínkou je, že zboží nesmí obsahovat pornografii, střelné zbraně a návykové či chemické látky, jinak mohou prodávající „střelit“ cokoliv.

celý článek

   

Pozvánka na konferenci „Dobrovolnictví v sociálních službách“

Autor: Redakce UNO. Pátek 25. listopadu 2011.

Olomoucký kraj ve spolupráci s organizacemi Maltézská pomoc, o. p. s. a Hestia, o. s. zve na konferenci konanou u příležitosti Evropského roku dobrovolnictví 2011 pod záštitou hejtmana Olomouckého kraje Ing. Martina Tesaříka „Dobrovolnictví v sociálních službách“, v rámci které se bude konat: První ročník slavnostního vyhlášení a předání ceny Křesadlo 2011 „Cena pro obyčejné lidi, kteří dělají neobyčejné věci“ a ceny GOAL 2011 „Ocenění dobrovolnické činnosti“. Konference se uskuteční 12. prosince 2011, v 9,30 hod., v sále Pegasus Regionálního centra Olomouc.

celý článek

   

Nabídka práce - fundraiser

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 24. listopadu 2011.

Internet.Poradna.cz hledá mezi sebe nového kolegu nebo kolegyni na pozici FUNDRAISER. Jedná se o práci na zkrácený úvazek 0,3 na klasickou pracovní smlouvu. Nástup je od 1.1.2012.

Podrobné informace ZDE

   

Hlasujte pro školu JISTOTA

Autor: Redakce UNO. Úterý 22. listopadu 2011.

Read moreStřední škola, základní škola a mateřská škola JISTOTA,o.p.s. Tetín 1, Prostějov byla vybrána do projektu nejlepší česká škola. Tuto školu můžete podpořit svými hlasy na adresách www.nejlepsiceskaskola.cz a také www.domino.rozhlas.cz od 12,00 hod 24.11. do 12,00 hod. 1.12.2011. Hlasovat  můžete několikrát.

celý článek

   

Strana 74 z 84