Svátek má Marek
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Fokus - neformální vzdělávání pracovníků s mládeží

Autor: Redakce UNO. Pátek 30. března 2012.

Read moreOK4EU informuje o školení pro pracovníky s mládeží obecních, městských a magistrátních úřadů mimo oblast formálního vzdělávání financovanou z prostředků komunitárního programu Mládež v akci. Vzdělávání se skládá ze třídenních kurzů v měsících duben, červen 2012 a leden 2013, plánovaná je i zahraniční návštěva v září 2012.

celý článek

 

Pozvánka na 8. Národní všeoborovou konferenci nestátních neziskových organizací

Autor: Redakce UNO. Pátek 23. března 2012.

Dovolujeme si Vás pozvat na 8. Národní všeoborovou konferenci nestátních neziskových organizací s tématem VIZE A LEGISLATIVA - základ pro rozvoj nestátniho neziskového sektoru, která se bude konat ve dnech 12. a 13. dubna 2012 v Poslanecké sněmovně a Senátu Parlamentu České republiky.

Hlavním cílem a smyslem konference je dosáhnout konsensu NNO v požadavcích na legislativu pro neziskový sektor, navazující na nový občanský zákoník.

celý článek

   

Veletrh komunitárních programů EU

Autor: Redakce UNO. Neděle 11. března 2012.

Read moreOK4EU zve na veletrh komunitárních programů, který se uskuteční ve středu 21. 3. 2012 od 13:00 v Kongresovém sále Krajského úřadu Olomouckého kraje. Veletrh představí programy Evropa pro občany, Mládež v akci, Kultura, Celoživotní učení a je připraven zejména pro představitele obcí, měst a zástupce neziskového sektoru.

celý článek

   

Zúčastněte se 8. všeoborové konference NNO

Autor: Svět neziskovek. Neděle 11. března 2012.

Již v minulém vydání zpravodaje Svět neziskovek jsme vás informovali o vzniku pracovních podskupin připravujících podklady pro jednání 8. Národní všeoborové konference NNO, která se podle všech informací připravuje na 12. – 13. dubna 2012. Již teď je jasné, že závěry z této konference budou prezentovány směrem k vládě a parlamentu jako společné závěry neziskového sektoru týkající se jeho dalšího směrování a veřejné prospěšnosti.

celý článek

   

Nabídka grafických prací a tisku - Sociální firma Ergones

Autor: Redakce UNO. Sobota 10. března 2012.

ergonesSociální firma Ergones, která je doplňkovou činností TyfloCentra Olomouc, o.p.s., informuje o nových službách. Mezi ně patří:

- Grafické práce a výroba tiskovin všeho druhu - letáky, plakáty, vizitky, brožury, výroční zprávy, firemní tiskoviny, samolepky, polepy atd.
- Překlady - francouzština, italština  (popřípadě i tlumočení)

O dalším obsahu a záměrech firmy se lze dočíst na stránkách www.ergones.cz

Nabídku služeb sociální firmy Ergones naleznete ZDE
Ceník grafických prací ke stažení ZDE

   

Strana 71 z 84