Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Semináře pro nno

Seminář Rizikové faktory malých obcí v kontextu sociálního vyloučení cílí na prevenci sociálního vyloučení v Olomouckém kraji

Autor: Administrator. Středa 31. května 2017.

Read moreAgentura pro sociální začleňování (ASZ) ve spolupráci se Sekretariátem Regionální stálé konference pro území Olomouckého kraje (RSK OK) připravily seminář zaměřený na hlavní problémy a rizikové faktory vedoucí ke vzniku nebo prohlubování sociálního vyloučení. Pracovní seminář Rizikové faktory malých obcí v kontextu sociálního vyloučení se koná v pátek 16. června 2017 od 9:30 do 12:30 hodin v: BEA centru Olomouc, tř. Kosmonautů 1288/1, 799 00 Olomouc, salonku Éta. Akce prostřednictvím příkladů dobé praxe cílí na prevenci sociálního vyloučení v Olomouckém kraji, zejména s ohledem na specifika malých obcí.

celý článek

 

Asociace veřejně prospěšných organizací ČR zve na seminář „Aktivní neziskovky důvěryhodné pro dárce a partnery“

Autor: Administrator. Úterý 23. května 2017.

Read moreAsociace veřejně prospěšných organizací ČR Vás zve na seminář Aktivní neziskovky důvěryhodné pro dárce a partnery. Seminář proběhne v úterý 30. května 2017 od 10 do 12 hodin v bezbariérových prostorách Oblastní unie neslyšících Olomouc z. s. (Jungmannova 972/25). Obsahem setkání bude představení činnosti Asociace veřejně prospěšných organizací ČR (AVPO ČR) a diskuze o aktuálních tématech, která se týkají neziskových organizací.

celý článek

 

Nadace rozvoje občanské společnosti připravila akreditovaný rekvalifikační vzdělávací program Management

Autor: Administrator. Pondělí 22. května 2017.

Read moreNadace rozvoje občanské společnosti Vás zve na akreditovaný rekvalifikační vzdělávací program Management, který se bude konat v období od 21. 8. 2017 do 18.12. 2017 v pražských prostorách NROS (Na Václavce 1135/9, Praha 5). Kurz je pořádán za finanční podpory Sociálního bankovnictví České spořitelny, a.s. Vzdělávací program je akreditován Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy a je určen zejména vedoucím pracovníkům NNO.

celý článek

   

Zveme Vás na seminář „Základy fundraisingu zaměřené na firemní dárce“

Autor: Administrator. Úterý 25. dubna 2017.

Read moreNadace rozvoje občanské společnosti Vás zve na seminář Základy fundraisingu zaměřené na firemní dárce vedený Ing. Pavlem Němečkem, ředitelem neziskové organizace Sdružení D v Olomouci a ředitelem konzultační a poradenské agentury InfoThea. Seminář se uskuteční v pražských prostorách NROS dne 24. května 2017 od 9.30 do 16.30 hodin. Obsahem semináře bude fungování fundraisingu, specifika získávání prostředků od firemních dárců, vyzkoušíte si telefonické sjednávání schůzky a mnoho dalšího. Seminář je určen zejména vedoucím pracovníkům NNO, fundraiserům ale i dalším zájemcům o dané téma. 

celý článek

 

Zveme na seminář „Controlling v NNO a kontrola projektů“ s Janem Kamenickým, finančním ředitelem Člověka v tísni

Autor: Administrator. Pondělí 17. dubna 2017.

Read moreNadace rozvoje občanské společnosti Vás zve na seminář Controlling v NNO a kontrola projektů s lektorem Janem Kamenickým, finančním ředitelem Člověka v tísni. Seminář se uskuteční 4. 5. 2017 od 9.30 do 16.30 hodin ve vzdělávacím středisku NROS v Praze. Obsahem semináře budou Kontrolní procesy obecně a projektový audit (s ohledem na specifika neziskového sektoru) v dopoledním bloku a Kontroling nefinančních skutečností a analýza rizik v odpoledním bloku.

Seminář je určen pro finanční a projektové manažery/manažerky, ekonomy a pracovníky NNO, kteří si rozšiřují svou kvalifikaci v oblasti finančního a organizačního řízení. Účastníci tohoto semináře budou moci konzultovat předem zaslané otázky ke státní dotační politice. Otázky zasílejte na adresu:  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Přihlašovací formulář najdete zde.

celý článek

   

Strana 10 z 40