Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Semináře pro nno

Řízení a administrace projektů

Autor: Redakce UNO. Středa 27. dubna 2011.

Olomoucký kraj pořádá v rámci projektu Podpora rozvoje Olomouckého kraje 2010-2012 dvoudenní vzdělávací kurz Řízení a administrace projektů. Kurz se koná v pondělí 23. 5. a úterý 24. 5. 2011, vždy od 8:30 do 16:00 hodin v RCO Olomouc, Jeremenkova 40b, salonek v 1. patře.

celý článek

 

Pozvánka na seminář "ASERTIVITA V PRAXI"

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 14. dubna 2011.

Občanské sdružení INspiro a Centrum pohybu, o.s. ve spolupráci s Unií neziskových organizací Olomouckého kraje Vás zvou na procvičovací víkendový seminář v cyklu „NAUČME SE LÉPE KOMUNIKOVAT“.

Seminář je veden odlehčenou prožitkovou formou, účastníci se aktivně zapojují vlastními postřehy a zkušenostmi, většinu situací si v různých rolích zkouší zahrát, a tím si osvojují nové sociální schopnosti.

celý článek

 

Semináře Nové dovednosti - pro dobu, kdy levná energie nebude samozřejmostí

Autor: Redakce UNO. Pondělí 11. dubna 2011.

Read morePermaLot o.s. zve na nové semináře připravené pro rok 2011. Letošní formát seminářů je založený na myšlence získání dovedností, které budou důležité pro dobu, kdy levná energie nebude samozřejmostí. Povede je vždy hlavní a vedlejší lektor. Vedlejší lektor bude provázet doprovodnými řemesly/dovednostmi, které spolu s tématem víkendu tvoří jednotu.

celý článek

   

Pozvánka na seminář „Time management a elektronická komunikace“

Autor: Redakce UNO. Sobota 02. dubna 2011.

Občanské sdružení INspiro a Unie nestátních neziskových organizací Vás zvou na cyklus seminářů „KLÍČOVÉ DOVEDNOSTI aneb Naučme se lépe komunikovat“ pod vedením lektorky Milady Šnajdrové.

Klíčové dovednosti jsou rozděleny do jednotlivých seminářů, které na sebe volně navazují. Přesto nemusíte absolvovat všechny, ale můžete si vybrat libovolné téma, které Vás zaujme.

celý článek

 

Pozvánka na seminář - Zpracování a úprava digitální fotografie

Autor: Administrator. Čtvrtek 17. března 2011.

Vážení,
dovolujeme si Vás pozvat na dvoudenní seminář, který pro Vás připravila Unie
nestátních neziskových organizací.
Seminář se uskuteční v rámci významného projektu „Pomáháme neziskovkám“ za
finanční podpory Olomouckého kraje.

celý článek

   

Strana 36 z 40