Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Semináře pro nno

Pozvánka na seminář „Základní principy psaní žádostí o dotace a granty“

Autor: Redakce UNO. Sobota 10. září 2011.

Občanské sdružení INspiro a Unie nestátních neziskových organizací Vás zvou na cyklus seminářů „Naučme se lépe řídit projekty“ pod vedením lektorky Milady Šnajdrové.

Témata jsou rozdělena do jednotlivých seminářů, které na sebe volně navazují. Přesto nemusíte absolvovat všechny, ale můžete si vybrat libovolné téma, které Vás zaujme. Kurzy jsou vedeny odlehčenou prožitkovou formou, účastníci se aktivně zapojují vlastními postřehy a zkušenostmi, témata jsou doplňována o praktické zkušenosti.

celý článek

 

Pozvánka na seminář "Sociální firmy - nový fenomén v oblasti podnikání"

Autor: Redakce UNO. Středa 07. září 2011.

Olomoucký kraj srdečně zve na seminář s názvem „Sociální firmy – nový fenomén v oblasti podnikání“. Seminář pro zájemce z Olomoucka a okolí se bude konat  dne 19. 9. 2011 od 13:00 v Kongresovém sále Krajského úřadu Olomouckého kraje a seminář pro zájemce z Šumperska a Jesenicka proběhne dne 20. 9. 2011od 9:00 hod v zasedací místnosti Městského úřadu Šumperk.

celý článek

 

Daňový řád – daňové řízení nově a jinak!?

Autor: Redakce UNO. Pondělí 05. září 2011.

Právnická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci - Centrum dalšího vzdělávání si Vás dovoluje pozvat na odborný seminář: "Daňový řád – daňové řízení nově a jinak!?", který se koná 9. září 2011 na Právnické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci, tř. 17. listopadu 8, v budově A – sále ROTUNDA.

celý článek

   

Seminář „Občané Evropy. EU a nevládní organizace“

Autor: Redakce UNO. Úterý 30. srpna 2011.

Read moreNa základě pověření Informační kanceláře Evropského parlamentu v ČR organizuje společnost PEKOS s.r.o. ve dnech 21.-23. 9. 2011 v Praze vzdělávací seminář zaměřený na problematiku Evropského parlamentu i celé Evropské unie s akcentem zejména na praktické změny, které přinesl vstup v platnost Lisabonské smlouvy. Na programu semináře jsou i další otázky související např. s tématem letošního roku – Evropským rokem dobrovolnictví, ale i záležitostmi Evropské občanské iniciativy.

celý článek

 

Rekvalifikační kurzy pro pracovníky v neziskových organizacích

Autor: Redakce UNO. Pátek 26. srpna 2011.

Neziskovky.cz připravily na letošní podzim dva rekvalifikační kurzy, které reagují na současné potřeby neziskových organizací - kvalitně řídit organizaci tak, aby naplňovala svoje poslání a současně měla na svoji činnost dostanečné zdroje - peníze a lidi. I v době finančního útlumu je vzdělávání lidí investicí. Pokud jsou lidé motivováni pro práci v neziskové organizaci, tato investice se mnohonásobně vrátí - organizaci i danému člověku v jeho profesním rozvoji.

celý článek

   

Strana 34 z 40