Svátek má Valérie
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Semináře pro nno

Pozvánka na seminář „DOTACE Z OLOMOUCKÉHO KRAJE a jiné“

Autor: Redakce UNO. Sobota 15. října 2011.

Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje si dovoluje Vás nebo Vaše zástupce z neziskových organizací pozvat na celodenní seminář zaměřený na získání neinvestičního příspěvku 25.000,- Kč z rozpočtu Olomouckého kraje a na výklad pravidel poskytování příspěvků z rozpočtu města Jeseník. Seminář se uskuteční v rámci významného projektu „Pomáháme neziskovkám“ za finanční podpory Olomouckého kraje.

celý článek

 

Pozvánka na seminář "Zpracování a úprava digitální fotografie" - Olomouc

Autor: Redakce UNO. Pátek 14. října 2011.

Unie nestátních neziskových organizací si Vás dovoluje opět pozvat na seminář zaměřený na zpracování a úpravu digitální fotografie, který se uskuteční v rámci významného projektu „Pomáháme neziskovkám“ za finanční podpory Olomouckého kraje.

celý článek

 

Pozvánka na seminář "Zpracování a úprava digitální fotografie" - Jeseník

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 13. října 2011.

Unie nestátních neziskových organizací si Vás dovoluje opět pozvat na dvoudenní seminář zaměřený na zpracování a úpravu digitální fotografie, který se uskuteční v rámci významného projektu „Pomáháme neziskovkám“ za finanční podpory Olomouckého kraje.

celý článek

   

Jak získat pro vaši neziskovku finanční podporu projektu z Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost?

Autor: Redakce UNO. Středa 12. října 2011.

Eurocentrum Praha si Vás dovoluje pozvat na seminář pro zástupce nevládních neziskových organizací "Jak získat pro vaši neziskovku finanční podporu projektu z Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost?", který se koná 19. října 2011 od 10.00 hodin v Informační centru vlády ČR (Vladislavova 4, Praha 1).

celý článek

 

Pozvánka na seminář „DOTACE Z OLOMOUCKÉHO KRAJE a jiné“

Autor: Redakce UNO. Středa 05. října 2011.

Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje si dovoluje Vás nebo Vaše zástupce (max. 2) z neziskových organizací pozvat na odpolední seminář zaměřený na získání neinvestičního příspěvku 25.000,- Kč z rozpočtu Olomouckého kraje a na výklad pravidel poskytování příspěvků z rozpočtu města Olomouc.

celý článek

   

Strana 32 z 40