Svátek má Marcela
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Semináře pro nno

Pozvánka na seminář "Rizika projektu"

Autor: Redakce UNO. Středa 08. února 2012.

Občanské sdružení INspiro a Unie neziskových organizací Vás zvou na cyklus seminářů „Naučme se lépe řídit projekty“ pod vedením lektorky Milady Šnajdrové.

Témata jsou rozdělena do jednotlivých seminářů, které na sebe volně navazují. Nemusíte absolvovat všechny, ale můžete si vybrat libovolné téma, které Vás zaujme. Kurzy jsou vedeny odlehčenou prožitkovou formou, účastníci se aktivně zapojují vlastními postřehy a zkušenostmi, témata jsou doplňována o praktické zkušenosti.

Dalším tématem jsou „Rizika projektu“ s tímto obsahem:

celý článek

 

Pozvánka na seminář - ZMĚNY V ZÁKONÍKU PRÁCE

Autor: Redakce UNO. Středa 18. ledna 2012.

Síť mateřských center o.s. zve na seminář Pracovně právní vztahy v MC s ohledem na změny zákoníku práce.  Seminář Vám nabídne ucelený pohled na pracovně právní vztahy s akcentem změn v zákoníku práce od 1. 1. 2012. Seminář je určen zejména pro zakladatelky, koordinátorky a další pracovníky mateřských center, kteří mají zájem, aby jejich centra dodržovala platnou legislativu.

celý článek

 

Vzdělávání pro pracovníky NNO působící v sociálně právní oblasti a lektory

Autor: Redakce UNO. Pátek 06. ledna 2012.

V rámci projektu Vývoj, ověření a realizace systému dalšího vzdělávání v sociálně právní oblasti si Vás PPŠ – institut celoživotního vzdělávání Přerov, s.r.o. dovoluje informovat o zahájení realizace VZDĚLÁVACÍCH PROGRAMŮ s následujícími kurzy:

celý článek

   

Pozvánka na konfereneci KOMUNIKACE S VEŘEJNOSTÍ / O lidech s lidmi - Cena za podporu místní demokracie

Autor: Redakce UNO. Pondělí 02. ledna 2012.

Dne 24. ledna 2012 proběhne za podpory US Embassy v Americkém centru v Praze konference KOMUNIKACE S VEŘEJNOSTÍ  / O lidech s lidmi - Cena za podporu místní demokracie.

celý článek

 

Pozvánka na seminář "Novela zákoníku práce - 2012"

Autor: Redakce UNO. Pondělí 02. ledna 2012.

Zveme vás na odborný seminář Novela zákoníku práce - 2012, který pořádá Právnická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci dne 6. ledna 2012 ve svých prostorách.
V příloze naleznete pozvánku s podrobnými informacemi a přihlášku.

celý článek

   

Strana 29 z 40