Svátek má Marcela
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Semináře pro nno

Pozvánka na seminář Novela zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 12. dubna 2012.

Olomoucký kraj v rámci projektu Podpora rozvoje Olomouckého kraje 2010-2012 pořádá jednodenní vzdělávací seminář Novela zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, účinná od 1. 4. 2012.

celý článek

 

Pozvánka na seminář "Grafické zpracování propagačních materiálů"

Autor: Redakce UNO. Středa 11. dubna 2012.

Dovolujeme si Vás pozvat na dvoudenní seminář zaměřený na grafické zpracování propagačních materiálů (letáky, plakáty atd.), který pro Vás připravila Unie nestátních neziskových organizací. Seminář se uskuteční v rámci významného projektu „Pomáháme neziskovkám“ za finanční podpory Olomouckého kraje.

celý článek

 

Pozvánka na seminář „Vyúčtování dotace“

Autor: Redakce UNO. Středa 28. března 2012.

Občanské sdružení INspiro a Unie neziskových organizací Vás zvou na cyklus seminářů „Naučme se lépe řídit projekty“ pod vedením lektorky Milady Šnajdrové.

Témata jsou rozdělena do jednotlivých seminářů, které na sebe volně navazují. Nemusíte absolvovat všechny, ale můžete si vybrat libovolné téma, které Vás zaujme. Kurzy jsou vedeny odlehčenou prožitkovou formou, účastníci se aktivně zapojují vlastními postřehy a zkušenostmi, témata jsou doplňována o praktické zkušenosti.

celý článek

   

Pozvánka na konfereneci - Mateřská centra jako součást rodinné politiky

Autor: Redakce UNO. Úterý 27. března 2012.

Síť mateřských center o.s. Vás zve na konferenci Mateřská centra jako součást rodinné politiky pod záštitou Mgr. Yvony Kubjátové náměstkyně hejtmana Olomouckého kraje a spolu se zaštítěním hejtmana Moravskoslezského kraje Ing. Jaroslava Palase, 2. dubna 2012, 10.00 – 15.00 hod., zasedací sál Magistrátu města Olomouce, Hynaisova 10. Cílem konference je představení kontextu přínosu mateřských center a jejich udržitelnosti jako nástroje primární prevence patologických jevů v rodině i společnosti a hledání možností jejich udržitelnosti v kontextu změn prorodinné politiky – otevření diskuse mezi představiteli krajů, obcí, MPSV a odborníky za účasti zástupců z MC.
Pozvánku včetně programu naleznete ZDE.

 

Pozvánka na seminář "Zpracování a úprava digitální fotografie"

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 15. března 2012.

Dovolujeme si Vás pozvat na dvoudenní seminář zaměřený na zpracování a úpravu digitální fotografie, který pro Vás připravila Unie nestátních neziskových organizací.
Seminář se uskuteční v rámci významného projektu „Pomáháme neziskovkám“ za finanční podpory Olomouckého kraje.

celý článek

   

Strana 27 z 40