Svátek má Vojtěch
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Semináře pro nno

Neinvestiční a jiné dotace Olomouckého kraje, čerpání příspěvků z rozpočtu města Jeseník

Autor: Redakce UNO. Středa 24. října 2012.

Seminář č. 201202 zaměřený na získání neinvestičního příspěvku až 30.000 Kč z rozpočtu Olomouckého kraje, výklad pravidel a jiné dotace OK včetně poskytování příspěvků z rozpočtu města Jeseník

celý článek

 

Neinvestiční a jiné dotace Olomouckého kraje, čerpání příspěvků z rozpočtu města Šumperk

Autor: Redakce UNO. Pátek 19. října 2012.

Seminář č. 201203 zaměřený na získání neinvestičního příspěvku až 30.000 Kč z rozpočtu Olomouckého kraje, výklad pravidel a jiné dotace OK včetně poskytování příspěvků z rozpočtu města Šumperk

celý článek

 

SEMINÁŘ PRO ZAMĚSTNAVATELE V OLOMOUCKÉM KRAJI

Autor: Redakce UNO. Pondělí 01. října 2012.

Read moreSíť mateřských center o. s. zve na SEMINÁŘ PRO ZAMĚSTNAVATELE V OLOMOUCKÉM KRAJI v rámci projektu „Krok za krokem“

Termín: 9. října 2012 od 8:30 do 11:00 hodin
Místo konání: Krajský úřad města Olomouce, Kongresový sál, Jeremenkova 40a, 779 11

Cílem semináře je seznámit zájemce z řad zaměstnavatelů s možnostmi alternativní péče o děti předškolního věku, včetně současného legislativního rámce.
Seminář je určen zaměstnavatelům, OSVČ i zájemcům o OSVČ, zástupcům NNO a zájemcům o provozování služeb alternativní péče o děti předškolního věku.

celý článek

   

Kurz Pečovatelské minimum v dalších krajích

Autor: Redakce UNO. Středa 12. září 2012.

Read moreOd března byla zahájena realizace kurzů Pečovatelské minimum v šesti krajích, které jsou zapojeny do projektu Sítě mateřských center Krok za krokem. Cílem dvoudenního kurzu je vybavit zájemkyně o profesi pečovatelky základními informacemi, které uplatní při péči o děti. „Vzhledem k nízké časové kapacitě je kurz určen především pečovatelkám, které mají zdravotnické či pedagogické vzdělání, anebo osobám, které již mají s péčí o děti v mateřských centrech zkušenosti a v současné době se nemohou dlouhodobého rekvalifikačního kurzu účastnit,“ vysvětluje cílovou skupinu seminářů Rut Kolínská, prezidentka Sítě MC.

celý článek

 

Semináře komunikačních dovedností

Autor: Redakce UNO. Sobota 01. září 2012.

O.s.INspiro zahajuje nový školní rok cyklem „Naučme se…“ - 6 zážitkových seminářů tzv. měkkých dovedností pro širokou veřejnost, tentokrát v Olomouci a Přerově!!

Jedná se seznámení s tématy tzv. měkkých dovedností. Semináře jsou vedeny odlehčenou prožitkovou formou, účastníci se aktivně zapojují vlastními postřehy a dotazy. Základní informace jsou uvedené do souvislostí mezilidského styku, doplněné o praktické využití v běžném životě.

celý článek

   

Strana 25 z 40