Svátek má Marcela
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Příprava a realizace mezinárodních setkání za účasti postižených

Rádi bychom Vás upozornili na zajímavý česko-německo-polsko-rakouský seminář  na téma Příprava a realizace mezinárodních setkání za účasti postižených.

Seminář se koná od 8.-13.11.2010 v polském zámku Krzyzowa (nedaleko Vratislavi), který provozuje nadace pro evropské porozumění a setkávání. Organizátorem je německé sdružení Kreisauer Initiative Berlin, které se zaměřuje na integrační a inkluzívní projekty a má velké zkušenosti jak ve školení pracovníků s postiženými, tak v realizaci mezinárodních setkání s # účastí postižených.

Na semináři můžete získat cenné poznatky z oblasti práce s postiženými, přípravy grantových žádostí, vyměnit si zkušenosti s kolegy z Německa, Polska a Rakouska a navázat kontakty pro případnou další spolupráci.

Seminář i workshopy jsou tlumočeny do češtiny.

 

Případné dotazy ráda zodpoví mailem, nebo telefonicky 487 868768, 607957045 paní Petra Sochová, spoluorganizátorka za o.s. Rodowitz a tlumočnice.

 

Mgr. Petra Sochová

 

Polevsko 18

 

CZ - 471 16 Polevsko

 

Tel. 00420 487 868768

 

Mobil 00420 607 957045

 

Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny

 

o.s. Rodowitz www.rodowitz.org