Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Netradiční hasičská soutěž v Topolanech

memorial-V.HrachovceU příležitosti letošních oslav výročí 70. založení sboru SDH v Topolanech se v sobotu dne 2.6.2012 se bude konat 3. ročník hasičského Memoriálu Vladimíra Hrachovce "UNIVERZÁLNÍ HASIČ".

Tuto soutěž budeme pořádat jako netradiční soutěž, na které určitě nepůjde o to, jakého máte specialistu na jednotlivé činnosti v útoku, ale jaké máte šikovné celé družsvo.

Vzhledem k tomu, že většina soutěží je o tom, jakou má kdo silnou mašinu a jaké má kdo super hadice, s normální hasičinou to už moc společného nemá. Tato soutěž bude něčem jiném. Bude to soutěž i na nezpevněném travnatém povrchu, a proto doporučujeme dobrou hasičskou obuv (tretry jsou zakázané). Jde hlavně o to, pobavit se

Po soutěži bude pokračovat program oslav založení SDH a večer pro Vás bude hrát skupina Modrá rosa (vstupné zdarma). Ve škole bude výstava fotek i historie sboru SDH v Topolanech. Celý den historická technika.

Další informace ZDE