Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Provázek v novém

provazek-v-novemRodinné centrum Provázek zahájilo začátkem února své aktivity pro rodiče s dětmi v nových prostorách na ulici Štítného 10. Bezbariérový vstup, dvě pěkně vybavené herny a sál pro přednášky, semináře, výstavy a jednorázové akce poskytují nejen možnost pokračovat v dosavadních aktivitách, ale začít také nové programy, jako je například adaptační program pro děti před vstupem do MŠ, cvičení s batolaty apod.

„Jsme moc rádi, že na Dny otevřených dveří přišly nejen maminky, které chodily do herny na Nových Sadech, ale také spousta nových maminek a dokonce tři tatínci a také jedna paní – seniorka, která nám hodně pomáhá při hlídání dětí,“ říká Zdeňka Kadlčíková, která zajišťuje mimo jiné tvoření pro děti a výtvarné kroužky.

Na únor připravil Provázek pro rodiny s dětmi akci k Národnímu týdnu manželství. Je to výstava svatebních fotek, oznámení a obrázků dětí na téma Svatba. Doprovodným programem je manželský pětiboj, sladká svatební hostina, tvoření a hraní pro děti. Další akcí je tradiční maškarní karneval plný soutěží, pohybu i tančení, nebude chybět ani tombola, šašek a rej masek.

Těšíme se nové děti, rodiče i prarodiče. Dveře jsou pro vás otevřené.

Mgr. Magda Mečkovská, Vedoucí RC Provázek, Olomouc