Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Bulletin UNO 2/2012

Bulletin UNO 2 201201Vážení čtenáři,

únorové vydání bulletinu UNO informuje o průběhu XIII. krajského sněmu UNO. Na druhé straně jsou pozvánky a příspěvek ADRA Prostějov o dobrovolnické práci. Na stranách 3 a 4 je první část zpráv ze sekcí UNO. Na straně 5 a 6 jsou zprávy o aktivitách hasičů, je zde představen projekt Rodinných hájů a Institut Evropské občanské iniciativy, dále jsou zde informace o dotacích Olomouckého kraje a představujeme OK4EU. Na stranách 7-9 jsou zprávy zástupců UNO v komisích a výborech kraje města Olomouce. Na straně 10 představujeme služby Internetporadny a pokračování nabídky bezplatných vzdělávacích kurzů v sociálně právní oblasti v Přerově.

Na straně 11 nabízí cvičení pro seniory Česká obec sokolská. Dále je zde článek k desátému výročí RC Provázek a výzva ke sbírce zimního oblečení od SOS Olomouc.
Na straně 12 je vzpomínka na aktivity zemřelého V.Havla v oblasti neziskovek, článek o Holickém lese a nabídka služby Tyflocar pro přepravu osob se zdravotním postižením.
Uzávěrka dalšího vydání je 15. února 2012, neváhejte a zašlete svůj příspěvek nebo pozvánku na vámi pořádanou akci v měsíci březnu nebo dubnu 2012.

Zdeněk Beil, odpovědný redaktor bulletinu UNO