Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Krajský sněm UNO zvolil nové předsednictvo

Logo UNO barevne 1Dne 21.1.2012 proběhl již XIII. krajský sněm UNO, kterého se zúčastnilo cca 80 zástupců neziskových organizací z Olomouckého kraje. Podrobný zápis z dopoledního jednání s našimi hosty bude zveřejněn během týdne, ale s výsledky voleb Vás můžeme seznámit již nyní. Mimo jiné došlo i k odsouhlasení provedení změny právní subjektivity, kterou má na starosti provést již nově zvolené předsednictvo.

Ze svého středu si nové předsednictvo zvolilo jako předsedu opět Ing. Marka Podlahu a do funkce místopředsedů byli zvoleni Mgr. Marcela Vystrčilová a Ing. Jiří Rudolf. Minulým členům předsednictva děkujeme za jejich čas a obětavost vykonávat svoji dobrovolnou funkci v minulém ročním období a nově zvolenému předsednictvu přejeme, aby v jejich započaté práci úspěšně pokračovalo a navázalo na již třináctiletou tradici v našem kraji. Rovněž děkujeme Vám, představitelům neziskových organizací, za osobní účast na sněmu, podporu a projevenou důvěru!

Výsledky voleb ke stažení ZDE