Svátek má Marcela
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Výběrové řízení koordinátor-lektor

Hledáme 8 nových pracovníků na pozici lektor-koordinátor pro nový projekt „Síť multikulturních otevřených klubů“ - prevence rizikového chování žáků a podpora pozitivního sociálního chování“, reg. č. CZ.1.07/1.2.00/27.0040, který je financován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. V rámci projektu potřebujeme obsadit pozice ve všech krajích České republiky.

Nabízíme práci, při které máte možnost uplatnit své vlastních nápady a organizátorské schopnosti. Lektorsky se rozvíjet v oblasti multikulturních programů a samostatně vést malé projekty. Jedná se o přímou práci s cílovou skupinou středoškoláků, pro jejichž volný čas hledáte zajímavé podněty a programy rozvíjíte jejich osobnost.

Požadujeme minimálně ukončené SŠ vzdělání (maturita). Vhodné pro absolventy s pedagogickým vzděláním, kteří mají vazbu na organizaci pracující s multikulturní tématikou a zkušenosti s vedením workshopů.  Dále požadujeme spolehlivost, schopnost samostatné práce, kreativitu, organizační schopnosti a schopnost jednat se zástupci škol, školských zařízení, středisek volného času, DDM, neziskových organizací, samosprávou a státní správou apod.

V případě zájmu zašlete svůj životopis do 20. ledna 2012 do 18.00 na email: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Do předmětu uveďte „Výběrové řízení“. Do emailu napište, ve kterém kraji chcete působit, a případně na jakou organizaci jste napojeni (DDM, ICM, neziskovou organizaci apod.). Na základě obdržených přihlášek budete 23. ledna informováni o výsledku.

Podrobné informace ZDE