Svátek má Irena
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Letní hasičský tábor

UHS Janske-koupeleVšechny děti od 7 do 16 let mohou vyrazit na letní hasičský tábor konaný v Ústřední hasičské škole Jánské koupele od neděle 15. 7. do středy 25. 7. 2012. Připraven je bohatý program nejen s hasičskou tématikou! V okolí máme řeku Moravici na koupání i k jízdě na raftech, lesy k výletům, hrám, soutěžím, přežití či poznávání, louky na opalování, hry, uzlování, lezení po lanech atd.

K dispozici je také několik hřišť na plážový volejbal, fotbálek, vyvolávanou nebo jen tak, prostory s vybavením k soutěžení všech hasičských disciplín (požární útok, štafety všeho druhu, BZV a ještě něco navíc, včetně měření časů elektronickou časomírou), letní kino, táboráky, klubovny na diskotéky nebo pro případ horšího počasí a učebny na teorii o hasičských disciplínách. Výlety do okolí, přežití v lese, savování triček, diskotéky či karneval jsou samozřejmostí! Ukázky policie a profesionálních hasičů, spousta cen, medailí a sladkostí…a kdoví co ještě se podaří zajistit.

Cena je 3 500 Kč. Kapacita ubytování je omezena, proto se hlaste co nejdříve, nejpozději do 28. 2. 2012!

Ke stažení: Leták s podrobnými informacemi a závazná přihláška