Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Darujme vánoční radost

logo SOSLetos již po dvaadvacáté chystá Středisko SOS pro vzájemnou pomoc občanů v Olomouci "Vánoce pro osamělé". Pracovníci střediska a jejich dobrovolníci se scházejí 24.12. s lidmi bez vlastního rodinného zázemí u sváteční tabule na slavnostní večeři. Poslechnou si vánoční promluvu, zazpívají společně koledy, popovídají si a také obdrží balíček s vánoční nadílkou.

Projevme solidaritu s osamělými lidmi, kteří to v předvánočním čase nejvíce potřebují. Přinášejme k tomuto účelu dárky v podobě vánočního pečiva, cukroví, čerstvého i sušeného ovoce, čaje, kávy, drobných hygienických potřeb aj. do střediska, a to nejlépe do soboty 17.12. Budou z nich vytvořeny balíčky pro osamělé a nemocné seniory a jim potom předány ještě před Štědrým dnem.

V našich dvou provozovnách, tj. na Rooseveltově 9 a na Praskově 16 (nedaleko tramvajové zastávky U Bystřičky) máme otevřeno v pondělí až pátek od 9 do 18 hod., v sobotu od 8 do 12 hod.

Srdečný dík patří každému, kdo má srdce na pravém místě, myslí na druhé a chce se s nimi rozdělit i o vánoční radost.

Pracovníci Střediska SOS