Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Seminář na zpracování a úpravu digitální fotografie

Seminar-digifotoNadační ústav regionální spolupráce o.p.s. vyjednal oprávnění užívat licenci programu Zoner Photo Studio 13 od firmy ZONER software, a.s. Díky tomu mohla Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje pořádat dvoudenní seminář ve dnech 4. a 5. 11. 2011 zaměřený na úpravu fotografií v prostorách Hotelové školy Vincence Priessnitze v Jeseníku.

Seminář se uskutečnil v rámci významného projektu „Pomáháme neziskovkám" za finanční podpory Olomouckého kraje. Každý účastník si vytisknul svoji fotografii ve formátu A4 a obdržel Osvědčení o úspěšně absolvovaném semináři. Celkem se účastnilo 11 členů nestátních neziskových organizací na jesenicku.

Jsem ráda, že jsme měli příležitost se účastnit tohoto semináře a mohli se více zdokonalit ve zpracování a úpravě digitální fotografie díky skvělému lektorovi Ing. Jiřímu Rudolfovi. Děkujeme tímto za vzájemnou spolupráci jak Hotelové škole Vincence Priessnitze v Jeseníku, tak Unii nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje, tak i firmě ZONER software, a.s.

Marie Hundáková – jednatel ZO č. 1 Českého zahrádkářského svazu v Jeseníku

Fotogalerie ze semináře v Jeseníku ZDE