Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Nabídka prostor k pronájmu

nabidka-nebytovych-prostorDovolujeme si informovat o nabídce nebytových prostor k pronájmu:

1) V bývalé Ubytovně U botanické zahrady jsou volné prostory v druhém patře, a to místnosti č. 3-9 – viz přílohy. Prostory budou k užívání asi od dubna 2012, ale smlouvu o podnájmu je zapotřebí podepsat co nejdříve - budete mít totiž možnost požádat o částečné úpravy prostor podle vašich potřeb, a to na náklady majitele!!

V případě zájmu kontaktujte pana Nového, tel. 603 435 314, Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo přímo majitele JUDr. Petra Rittera, tel. 602 560 210, mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

2) Také vám chci znovu nabídnout k prohlédnutí nově opravené prostory: Je to 1. patro v bývalých Technických službách na rohu Zamenhofovy a  U botanické zahrady - dole jsou nějaké dílny, v areálu už toho moc není, technické služby jsou teď celé naproti. Uzavřený prostor má jednu velkou místnost 66m2, dvě menší asi 24 m2 a jednu vhodnou spíš na skládek – 9m2 a samozřejmě WC.

Nájem dle dohody a v tomto případě kontaktujte majitele, JUDr. Rittera.

Pokud se na pronájmech domluvíte, dejte mi prosím zprávu na mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Další informace ZDE