Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Bulletin 10/2011

Bulletin OKNO 10 2011-1Říjnové vydání bulletinu OKNO začíná výzvou k nominacím dobrovolníků na cenu Křesadlo. Dále na první straně najdete pozvánku na mezinárodní konferenci o dobrovolnictví, podpoře seniorů a sociálně vyloučených občanů.
Na straně 2 je vlastní výzva k nominacím na cenu Křesadlo s formulářem a pokyny na podání návrhu. Dobrovolnické tematiky se bude týkat také školení Amélie.
Na straně 3 je zpráva z návštěvy Dobro busu v Olomouci a ze soutěže mladých hasičů.
Na straně 4 jsou pozvánky na Dny pro rodinu, dále od Amélie a RC Provázek a také informace o internetovém veletrhu „fairlook“, propojující neziskový a komerční sektor.

Na straně 5 je pozvánka na finálový koncert celostátního pěveckého festivalu pro handicapované talenty na který máte možnost do 27.10. získat zdarma vstupenky. Dále je zde zpráva ze semináře Občané a Evropa, povánka na seminář pro NNO k tématu Operačního programu Lidské  zdroje a zaměstnanost a nabídka RC Heřmánek na hlídání dětí.
Na straně 6 je tisková zpráva Internetporadny k seniorské tematice, pozvánka na seminář k programu švýcarsko-české spolupráce a nabídka seminářů k projektovému řízení.
Na straně 7 je pozvánka na pouť seniorů, na konferenci Internetporadny, na akce Malé lišky a do tanečních.
Na straně 8 je pozvánka na přednášku k tématu, jak hospodařit na zahradě, na druhé Olomoucké dýňobraní v rámci Hanáckého farmářského trhu a možnosti prezentace NNO.
Uzávěrka dalšího vydání je 10. října 2011, neváhejte a zašlete svůj příspěvek nebo pozvánku na vámi pořádanou akci v zimních měsících.

Zdeněk Beil, odpovědný redaktor bulletinu OKNO