Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

2. výzva Blokového grantu Fondu pro nestátní neziskové organizace

Olomoucký kraj jako kontaktní místo Programu švýcarsko-české spolupráce si Vás dovoluje informovat o vyhlášení 2. výzvy k předkládání  žádostí v rámci Blokového grantu Fondu pro nestátní neziskové organizace. Žádosti o podporu sociálních a environmentálních projektů mohou předkládat neziskové organizace působící v Olomouckém, Moravskoslezském a Zlínském kraji až do 16. 11. 2011.  Alokace pro druhou výzvu činí 31 milionů korun, maximální výše jednoho grantu je 4 625 000 korun.

Vyhlašovatel výzvy Nadace Partnerství připravuje ve spolupráci s Olomouckým krajem ke druhé výzvě seminář pro žadatele, který se uskuteční dne 3. 10. 2011 v Kongresovém sále Krajského úřadu Olomouckého kraje. Semináře proběhnou i ve Zlíně (5.10.) a Ostravě (13.10.) Obsahem každého ze seminářů bude seznámení se zaměřením a podmínkami druhé výzvy, návod k vyplnění žádosti a potřebných příloh a diskuze věnovaná konkrétním dotazům.

Kvůli zaměření výzvy na dvě prioritní oblasti jsou semináře v každém městě rozděleny na dopolední část (věnována sociální oblasti) a odpolední část (věnována environmentální oblasti).

Přihlašovací formulář a více informací naleznete na této adrese: http://www.nadacepartnerstvi.cz/blokovy-grant/prihlaska-na-seminar

Jakýkoliv dotaz ohledně semináře nebo výzvy posílejte na e-mailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Bližší informace k výzvě naleznete na www.nadacepartnerstvi.cz/blokovy-grant.

Text výzvy ZDE