Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Malá liška – Aktivity v říjnu 2011

vylet-pro-celou-rodinuKlub přátel přírody Malá liška z Olomouce pořádá i v říjnu několik zajímavých akcí pro všechny fajn lidi. Přijďte nasát atmosféru na Africký večírek, projděte se s celou rodinou (nebo i sólo) podzimním Litovelským Pomoravím, vyrobte si módní batikovaný šátek v naší výtvarné dílně.

Úterý 4. října: Africký večírek

Sál Nadačního fondu OKNO, Dolní nám. 38 (vchod vedle Hanácké restaurace), 1. patro. Začátek v 18:00

Poznejte známou i méně známou tvář Afriky! Klub Malá liška ve spolupráci s o. p. s. Siriri připravil komponovaný večer s komentovaným promítáním fotek z různých koutů Afriky, živou hudbou z afriky a o Africe, ochutnávku afrických pokrmů. Dozvíte se také zajímavosti o prospěšné činnosti české neziskové organizace Siriri, která působí přímo ve Středoafrické republice, jedné z nejchudších zemí světa. Příchozí s africkým doplňkem oděvu budou pochváleni před nastoupenou jednotkou.

Více: http://www.malaliska.cz/sluzby/rijen/, www.siriri.org

Sobota 15. října: Výlet pro celou rodinu

Z Horky nad Moravou do Lhoty u Nákla
Sraz: 9:00 vpravo v hale hl. nádraží ČD v Olomouci, nebo 9:30 na nádraží ČD v Horce

Klub Malá liška se připojuje k tradičnímu Pochodu Dobrých hospodářů. Vybrali jsme pro vás nejhezčí trasu - z Horky nad Moravou do Lhoty nad Moravou, celková délka asi 15 km. Terén je vhodný pro každého, většinou se jde po zpevněných komunikacích. Akce je určena pro celou rodinu – menší se mohou vézt v kočárku, na koloběžce nebo na kole. Ve Lhotě nad Moravou nás čeká občerstvení v hostinci, zpět do Olomouce pojedeme ze Střeně (3 km od Lhoty).

Více: http://www.malaliska.cz/sluzby/rijen/

Čtvrtek 20. října: Výtvarka pro (ne)šikuly – Batikované šátky

Středisko YMCA, Šafaříkova 7, Olomouc – Hodolany (zastávka tram č. 4 „Hodolanská“, odtud 100 m za ZŠ Řezníčkova)
Začátek v 18:00, příspěvek na materiál a program 80 Kč

Výtvarná dílna pro každého už se osvědčila a my děkujeme za velký zájem. Tentokrát si zájemci nabatikují šátky a získají tak atraktivní módní doplněk, bez něhož jistě nevyjdou na ulici.

Více: http://www.malaliska.cz/sluzby/rijen/

Akce pořádá Malá liška – klub přátel přírody z Olomouce. Více se o aktivitách pro všechny generace dozvíte na www.malaliska.cz. Jsme otevřeni pro všechny zájemce o aktivní volný čas a s pozitivním vztahem k přírodě a jiným lidem.

Leták ke stažení ZDE