Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Podpořte jednotku SDH Vrahovice v soutěži "Dobrovolní hasiči roku 2011"

zasah-v-prostejoveNa webových stránkách www.moravskehospodarstvi.cz probíhá až do konce měsíce října hlasování o nejlepší jednotku a sbor dobrovolných hasičů Moravy a Slezska. V soutěži "Dobrovolní hasiči roku 2011", kterou pořádá a sponzoruje společnost RWE, můžete podpořit hlasem i jednotku SDH Vrahovice, která se probojovala mezi trojici finalistů, kteří v kategorii Jednotky sborů dobrovolných hasičů JIH bojují o 100 tisíc Kč. Tuto výhru by vrahovičtí hasiči použili na nákup vybavení jednotky.

Do soutěže přihlásili společný zásah při výbuchu a následném požáru objektu autodílny v Prostějově v areálu železáren v prosinci loňského roku.

Vítěze určí hlasování čtenářů a občanů v internetovém hlasování, které probíhá do konce října 2011. Hlas vrahovické jednotce lze poslat na odkazu: http://www.moravskehospodarstvi.cz/website/others/hasici/dobrovolni-hasici-2011/.

Mezi finalisty doprovodné soutěže fotografů se zároveň dostal fotograf Martin Hájek, který pro vrahovickou jednotku fotil letošní Rallye Hamry. Fotografie zakrvaveného chlapce v modré mikině viz: http://www.moravskehospodarstvi.cz/website/others/hasici/ja-hasic/