Svátek má Marcela
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Olomoucký kraj pokračuje ve spolupráci s mládežnickými organizacemi regionu Würzburg

Olomoucký kraj pokračuje i nadále ve spolupráci s mládežnickými organizacemi regionu Würzburg. Hledáme mládežnické organizace, spolky, kroužky a zájmové útvary, které by měly vážný zájem o mezinárodní spolupráci.

V případě zájmu pište na mail Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Pro vybrané organizace budeme hledat odpovídající „protějšky“ a dále budeme podporovat společné aktivity dle následujícího harmonogramu:

1) Do 15.9. – vyjádření zájmu ze strany organizací OK (je nutné, aby byly po organizační i jazykové stránce /NJ, AJ/ schopny samostatně koordinovat spoluprácipartnerem v Německu).

2) Seznam zájemců bude zaslán Krajskému mládežnickému spolku ve Würzburgu, který se pokusí nalézt vhodné partnery na německé straně.

3) Listopad - pracovní návštěva ve Würzburgu, při které budou navázány osobní kontakty (účast těch organizací, pro které se podaří nalézt partnera).

4) Rok 2012 – reciproční návštěva OK, příprava konkrétních projektů, podání žádosti o příspěvek z dotačního programu na podporu rozvoje zahraničních vztahů OK.