Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

DOBRO bus zavítá i do Olomouckého kraje

DOBRO-Bus-ERDAsociace nestátních neziskových organizací Plzeňského kraje a Unie neziskových organizací Olomouckého kraje srdečně zve na akci „DOBRO bus“, kterou organizuje Asociace nestátních neziskových organizací Plzeňského kraje, v našem kraji ve spolupráci s Unií neziskových organizací Olomouckého kraje.

Cílem akce je propagace dobrovolnictví a dobrovolné práce, propagace myšlenek letošního Evropského roku dobrovolnictví, podpořená Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR.

V Olomouckém kraji se DOBRO bus zastaví 8. září 2011 v Prostějově, 14. září v Olomouci a 15. září v Mohelnici.

V DOBRO busu najdete informace o dobrovolnictví, o dobrovolné práci, informace o nevládních organizacích. Na každé zastávce bude před DOBRO busem program, pro veřejnost i ty, kteří o dobrovolnictví už něco vědí. Přizváni k účasti jsou lidé z neziskovek, organizací, které pracují s dobrovolníky, předpokládaná je účast zástupců samosprávy. Ve stanech před DOBRO busem je k dispozici ozvučení, promítání, internet a wi-fi připojení, budou probíhat improvizované besedy a kulaté stoly. Uvnitř jsou k dispozici informační materiály nejen o dobrovolnictví.

Přijďte se podívat, vyměnit si zkušenosti a podpořit tuto akci!

Harmonogram DOBRO bus Tour ERD 2011 – I.  etapa ke stažení ZDE

Další informace o akci v tiskové zprávě ZDE