Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Rekvalifikační kurzy pro pracovníky v neziskových organizacích

Neziskovky.cz připravily na letošní podzim dva rekvalifikační kurzy, které reagují na současné potřeby neziskových organizací - kvalitně řídit organizaci tak, aby naplňovala svoje poslání a současně měla na svoji činnost dostanečné zdroje - peníze a lidi. I v době finančního útlumu je vzdělávání lidí investicí. Pokud jsou lidé motivováni pro práci v neziskové organizaci, tato investice se mnohonásobně vrátí - organizaci i danému člověku v jeho profesním rozvoji.

Rekvalifikační kurz Marketing se zaměřením na PR - je nový rekvalifikační kurz určený pro pracovníky neziskové organizace, kteří se zabývají komunikací navenek, prodejem produktů nebo získáváním finančních prostředků ze soukromých a veřejných zdrojů (fundraising). Je vhodný pro všechny, kteří svojí prací přispívají pro budování silné a důvěryhodné značky neziskové organizace a komunikují při tom s veřejností.
Podrobnosti o kurzu včetně přihlášky naleznete na: http://www.neziskovky.cz/clanek/1609/507_526/vzdelavani_rekval_kurzy/rekvalifikacni-kurz-marketing-se-zamerenim-na-public-relations/.
Uzávěrka přihlášek je 2. září 2011.

Rekvalifikační kurz Manažer neziskové a příspěvkové organizace - je oblíbený a velmi pozitivně hodnocený rekvalifikační kurz určený pro všechny pracovníky, jejichž práce spočívá v řízení a vedení neziskové nebo příspěvkové organizace. Absolventi si ujasní význam manažerské práce pro správné fungování organizace a posílí svoje kompetence v oblasti řízení lidí, v oblasti strategie organizace a její implementace do jejího každodeního života, ale také v dovednostech, které jsou pro výkon práce manažera nezbytné (vyjednávání, komunikace atd.).
Podrobnosti o kurzu včetně přihlášky naleznete na: http://www.neziskovky.cz/clanek/1607/507_526/vzdelavani_rekval_kurzy/rekvalifikacni-kurz-manazer-neziskove-a-prispevkove-organizace/.
Uzávěrka přihlášek je 12. září 2011.