Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

V rámci projektu Adopce na dálku podporujeme nového studenta

NoveAdoptivniDiteS potěšením jsme před několika měsíci přijali zprávu o tom, že náš - na dálku adoptovaný - syn Emanuel Ssekitoleko z Ugandy dostudoval školu, na které jsme jej jako kolektiv zaměstnanců dlouhá léta podporovali. Vyučil se v oboru elektro, složil závěrečné zkoušky, z dítěte se stal dospělý muž, který odešel osamostatnit se, najít si pracovní uplatnění.

Možná opravdu nemůžeme změnit svět, ale věříme, že v tomto okamžiku se nám podařilo pomoci zlepšit život člověku, který je i přes vzdálenost, která dělí naše národy, naším bližním. Abychom ale z této ztráty dlouho netruchlili, našli jsme si náhradu pro změnu z Indie. Kamala Kannan Madhan je devítiletý chlapec z početné chudé rodiny, který má vysoký studijní cíl – chce se stát právníkem. Jako správní „rodičové“ mu v tom chceme pomoci.

Pokud máte zájem si jako jednotlivci, rodina či společenství (spolupracovníků, spolužáků, přátel) adoptovat dítě z různých koutů světa, dát mu do života tu nejlepší vstupenku v podobě kvalitního vzdělání, obraťte se na asistentku Janu Skalickou (tel.: 736509431, email: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript ).