Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Přátelé přírody mezi Libercem a Grazem

zprava08-11Mezi Libercem a Grazem, nebo pro staromilce Štýrským Hradcem? Zní to divně? Před třemi lety se v Liberci konal kongres Mezinárodních přátel přírody. Ani jsme se nenadáli a je tu další kongres, tentokrát v rakouském Grazu - proběhne na konci září 2011.

Každá organizace Mezinárodních přátel přírody, tedy i ta česká, na něj měla připravit přehled aktivit, kterým se v uplynulém období věnovala.

Aktivity Přátel přírody ČR, jejichž součástí je i klub Malá liška, jsou obsaženy ve 12stránkové zprávě s doprovodnými fotografiemi. Najdete tam i něco o nás a zjistíte, jak pestrá může být činnost Přátel přírody. Nejen akce v přírodě, ale i mezinárodní spolupráce, kultura, sport a exkurze - to vše pro všechny generace.

Na přípravě brožury se podíleli i naši členové Hynek Pečinka, David Mikulka a Radek Hrachovec. Zprávu si můžete stáhnout v české a anglické verzi zde