Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

VolnovOlomouci.cz - nový web pro volný čas dětí a mládeže

volnovolomouci.cz-logoInformace o aktivitách pro volný čas dětí a mládeže v Olomouci budou od září 2011 soustředěny do jednoho místa. Zájemci o aktivní náplň svého volna je najdou na adrese www.volnovolomouci.cz. Jde o projekt Domu dětí a mládeže Olomouc, který realizovalo jeho Informační centrum pro mládež. Vytvoření webu VolnovOlomouci.cz finančně podpořilo statutární město Olomouc.

Pohyb na stránkách není vůbec složitý a pomocí jednoduchých vyhledávacích nástrojů se každý dostane k informaci, kterou chtěl najít. Bude sem soustředěna nabídka činností, které probíhají pravidelně během celého (školního) roku, ale taky jednorázové akce, třeba víkendové srazy anebo letní tábory.

Organizace, které nabízejí své aktivity, zde mohou bezplatně zveřejňovat své pravidelné aktivity i jednorázové akce. Mohou se bezplatně zaregistrovat již nyní - podmínky ke vstupu na web získají, pokud napíšou na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Web VolnovOlomouci.cz bude veřejnosti představen koncem srpna, na kdy se chystá také informační kampaň.

http://icm.ddmolomouc.cz/