Svátek má Valérie
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

MEZI NÁMI + DNY SENIORŮ

veletrh mezi namiO.s. Centrum pohybu v rámci veletrhu Mezi námi a Dny seniorů, který proběhl ve dnech 9. - 11. 6. 2011 v Olomouci, mělo možnost prezentovat své pohybové aktivity zaměřené právě na skupinu seniorů a handicapovaných občanů.

Měli jsme možnost představit veřejnosti cvičení se speciální pružnou tyčí FLEXI-BAR, což je cvičení vhodné pro všechny věkové kategorie, pro všechny bez rozdílu fyzické kondice.

Cvičení je zaměřeno hlavně na posílení hlubokých vrstev zádových svalů, svalů dna pánevního a svalů břicha.

Dále jsme měli možnost představit veřejnosti horkou novinku, zcela nový stoj na procvičení horní poloviny těla KRANK CYCLE. Jedná se o zcela jedičný stoj, který je využitelný nejen v oblasti fitness a kondičních tréninků, ale i v oblasti rehabilitace a rekondice.

Překvapil nás velký počet zájemců z řad veřejnosti o tyto dvě nové aktivity, hlavně o jejich aktivní přístup a chuť si vše na vlastní kůži vyzkoušet.