Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Dráčci z Dubu se zúčastnili celorepublikového Festivalu přípravek

dracci-z-dubuO víkendu 27. - 28. 5. 2011 se naši nejmenší  hasiči „Dráčci z Dubu“z SDH Dub nad Moravou, jako jediní  z našeho Olomouckého kraje, zúčastnili celorepublikového Festivalu přípravek v Břehách u Pardubic. Díky skvělé organizaci a zázemí jsme byli spokojeni s ubytováním, stravou, doplňujícím programem pro děti ad. Předvedli jsme mezi 19 vystupujícími kolektivy sice část svých naučených vystoupení, jelikož není takový časový prostor, ale odjížděli jsme všichni spokojeni.

Za SDH Dub nás reprezentovali: Lucie a Pavel Čečmanovi, Valerie Zapletalová, Kateřina Konečná, Klára Vystrčilová, Roman Kopeček, Radek Hrubý, Jiří Koudelka a Marie Sedláčková. Z vedoucích se akce zúčastnili a o děti se starali Marcela, Miroslav a Lucie Vystrčilovi, Tomáš Jára, Petra Kopečková. Všechny děti si zaslouženě odvezly domů zlaté medaile a vedoucí dárek na památku pro celý sbor.

Fotografie z Festivalu přípravek ZDE