Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Tvoř.Veď.Teď! - Akademie mladých lídrů

logo_AMLČeská národní agentura Mládež programu Mládež v Akci pořádá: Tvoř.Veď.Teď! - Akademie mladých lídrů, dlouhodobý školící kurz pro mladé lidi, kteří se nebojí vyvíjet vlastní iniciativu. Celoroční kurz je pro všechny mladé lidi ve věku od 17 do 21 let, kteří mají zájem zkoušet si nové věci a chtějí udělat něco pro své okolí a svůj osobní rozvoj.

Kurz se zaměří na rozvoj líderských schopností jako: vedení týmu, práce v týmu, řízení projektu, schopnost vytváření místních partnerství (mládež, neziskové organizace, místní samospráva, firmy), spolupráce s médii či vytváření projektových záměrů.

Hlavní náplní budou zážitkové aktivity, setkání se zajímavými a inspirativními lidmi, kteří jsou lídry ve svém oboru nebo mají zkušenosti s vedením projektů podporujícími občanskou společnost. Součástí kurzu bude i vedení vlastního projektu nebo iniciativy plně v režii jednotlivých účastníků.

Více informací naleznete na www.mladezvakci.cz/lidri.
Uzávěrka přihlášek na kurz: 12.6.2011.

Plakát ke stažení ZDE