Svátek má Valérie
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

UNO pořádala seminář pro hasiče

seminar-hasicske-sekceV sobotu 9.dubna 2011 proběhl další seminář pořádaný UNO ve spolupráci s hasičskou sekcí UNO a Okresním sdružením hasičů okresu Olomouc.
Celkem 22 členů bylo proškoleno Jiřím Kropáčem v oblasti stanov SH ČMS, získali bližší informace o udělování vyznamenání, o stejnokrojovém předpisu a skartačním a spisovém řádu. O ekonomice sdružení jsme měli možnost diskutovat s Janem Konárem, předsedou kontrolní revizní rady.

Závěrem jsem všechny přítomné seznámila nejen s aktivitami hasičské sekce, ale blíže jsem informovala, jak se stát členy UNO, o možnosti účastnit se seminářů, podávat si žádosti o grantové podpory z UNO, obracet se na pomocníky ohledně podávaní žádostí o dotace na kraj apod.

Věřím, že všichni účastníci semináře budou dále získané poznatky přenášet do svých okrsků a sborů a uplatňovat je v dlouholeté praxi hasičských sborů.

Foto ze semináře ZDE